22.8 C
Zagreb
Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Srbija je u tri minute prosula dva gola prednosti: Kamerun im otkinuo bod u sjajnoj utakmici

Pročitajte još:

Drugo kolo SP-a, skupina G
Kamerun – Srbija (3:3)

Sastavi:

Kamerun (4-3-3): Epassy – Fai, Castelletto, N’Koulou, Tolo – Anguissa, Kunde, Hongla – Mbuemo, Choupo-Moting – Ekambi

Srbija (3-4-3): Milinković-Savić – Milenković, Veljković, Pavlović – Živković, Lukić, Maksimović, Kostić – Tadić, Milinković-Savić – Mitrović

90+4′
Sjajnu šansu imali su sada Kamerunci. Na rubu lijeve strane šesnaesterca izborili su slobodan udarac, Toko-Ekambi je pucao izravno po golu, no brani to lako Milinković-Savić.

90+3′
Žuti karton za Milenkovića koji je sada poprilično izbatinjao Toko-Ekambija.

90+2′
Nova promjena u Srbiji. Kostić izašao, Đuričić ušao.

90′
Još šest minuta sudačke nadoknade. Tko će ugrabiti sva tri boda?

89′
Ovo je sijevnulo pored stative! Izigrali su Srbi Kamerunce po desnoj strani, Mitrović je dobio loptu unutar šesnasterca, sve je bilo servirano, ali pucao je pored desne stative. Jako blizu, no gola nema.

88′
Sada prijeti i Srbija, ali nema gola. Kostić je prošao po lijevoj strani pa pucao, no ravno u kamerunskog golmana.

86′
Puca Aboubakar izvana, brani Milinković-Savić! Koliko je samo problema napravio Srbima otkako je ušao.

83′
Bez taktike i potpuno otvoreno sada se igra. Čim se primi lopta, juri se u napad. I jedni i drugi žele pobjedu.

Srbija je donekle došla k sebi nakon šokantnog izjednačenja, ali ne mogu probiti Kamerunce.

79′
Milinković-Savić preko gola! Namjestio se na 20-ak metara od gola, ali prejako je pucao. Stojković je napravio trostruku promjenu. Izašli su Živković, Milinković-Savić i Veljković, ušli Babić, Radonjić i Grujić.

76′
Totalno se otvorilo, i jedni i drugi žele pobjedu! Sjajnu utakmicu gledamo!!!

Mitrović je izbio sam na golmana Kameruna, gađao je prvi kut, ali pogodio ga je u nogu. Velika je to prilika bila.

70′
U teškom šoku je Srbija! Presjekla su ih dva gola u tri minute, sada Kamerun dominira. Kakva utakmica, kakva neizvjesnost, koliko preokreta. Jedna od najboljih utakmica cijelog prvenstva.

66′
Goooooooooooooooooooooooooooooooool! Nevjerojatno Kamerun je izjednačio na 3-3! Ispala je obrana, Choupo-Moting je zabio!

Srpska obrana ispala je kao ratkapa nakon jednog dugog dodavanja. Aboubakar je sjajno ispratio dodavanje i proslijedio za igrača Bayerna koji je šokirao Srbe.

Pa tko je ovo mogao pomisliti prije desetak minuta. Srbija je u potpunosti dominirala, ali iz dvije šanse primila je dva gola i to u dvije minute!

63′
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool! Kamerun je smanjio na 3-2 maestralnim golom Aboubakara! Dobio je loptu u prostor, riješio se Veljkovića i izašao jedan na jedan na golmana pa ga matirao fenomenalnim lobom.

61′
Puno bolje izgleda Kamerun. Konačno izgledaju smislenije njihove akcije, sada je zaprijetio Toko-Ekambi koji je pucao s 20 metara. Vanja Milinković-Savić je to skinuo.

60′
Zavrtjelo se srpskim stoperima! Aboubakar je izvaljao Maksimovića i Pavlovića po travi, pripremio se za šut, ali blokirao ga je Veljković.

57′
Jakooooo malo falilo je da Kamerun smanji na 3-2! Toko-Ekambi ubacio je iz slobodnog udarca na drugu stativu, tamo je bio Choupo-Moting, no bio je kratak za centimetar. Lopta mu je pogladila frizuru, nije ju uspio zahvatiti.

56′
Prva promjena na utakmici. Rigobert Song je umjesto ABoubakara uveo Honglu. Može li on donijeti neku neizvjesnost u ovaj susret.

53′
Goooooooooool! Srbija vodi 3-1! Opet je Kamerun pogriješio, Srbi su odjurili u kontru. Uslijedilo je prebrojavanje s lijeve na desnu stranu. Živković je izašao sam na golmana Kameruna, no u petercu je vidio samog Mitrovića koji je u praznu mrežu pogodio za 3-1.

Kamerunci su se totalno raspali. U nokautu su, ne mogu spojiti dva dodavanja i greške se vežu jedna za drugom. U jako teškoj su situaciji.

48′
Totalno su se oslobodili Srbi. Neopterećeni su i bez pritiska, odmah se vidi na njihovoj igri. Opušteni su u izgradnji igre, lakoćom ulaze u protivnički šesnaesterac.

46′
Počelo je drugo poluvrijeme. Zasad nema promjena. Sada Kamerun mora napasti.

Kraj prvog dijela! Sadržajna, zanimljiva utakmica u kojoj smo vidjeli svega. Mitrović je pogodio stativu i promašio ‘mrtvaca’ nakon čega stiže hladni tuš i pogodak Castelletta za vodstvo Kameruna. Pred kraj prvog dijela Orlovi dolaze do preokreta i to u tri minuta. Prvo je zabio Pavlović u 46. minuti nakon asistencije Tadića, da bi Milinković-Savić krasno pogodio lijevom nogom za 2:1 u 49. minuti.

52′ – Vratar Srbije je sada rizično istrčao, ali je na kraju sve dobro završilo za Orlove

51′ – Odmah Srbija prijeti! Mitrović se našao u dobroj prilici, ali je njegov pokušaj blokiran te je lopta otišla malo pokraj gola! Bit će korner za Orlove!

49′ – GOOOOOL! Kakvih par minuta za Srbiju! Sergej Milinkovič-Savić je precizno pogodio lijevom nogom u prvi kut Epassyja, Srbija vodi 2:1!

46′ – GOOOOL! Srbija je stigla do izjednačenja pred sam kraj poluvremena! Lijepo je ubacio Tadić iz slobodnjaka, a Pavlović krasno pogađa glavom u drugi kut

46′ – Igrat će se još šest minuta sučeve nadoknade

40′
Totalan raspad u obrani Srbije. Otvorili su se, s puno više igrača su u završnici, ali pati obrana. Pred Kundeom sve se otvorilo, projurio je po desnoj strani i ušao u šesnaesterac. Gađao je prvi kut, no skinuo je to Vanja Milinković-Savić.

Kamerunci su se oslobodili i djeluju sve opasnije. Srbija je u ozbiljnim problemima.

34′
Gledamo igru bez igre, otvoreni nogomet bez nekog plana i vizije. Jurca se naprijed i nazad, jako puno pogrešaka u predaji lopte. Srbija je pritisnula, nema što čekati.

29′
Goooooooooooooooooooooooool! Kamerun vodi 1-0 protiv Srbije i to iz prve šanse! Toko Ekambi je ubacio iz kornera, lopta je pogodila nekoga u petercu i završila na drugoj stativi kao naručena za Castelletta koji je loptu poslao u praznu mrežu.

Kamerunci su bili inferiorni od samog početka. Srbija je dominirala i imala dvije ogromne šanse, ali eto što je nogomet. Trenutak dekocentracije, pogreška i eto gola. Iz prve i jedine šanse Kameruna.

28′
Srbija na trenutke izgleda sjajno, a na trenutke kiksaju u običnoj predaji lopte. Velike oscilacije u koncentraciji.

23′
Prvi žuti karton na utakmici. Nkolou je udario laktom u glavu Živkovića koji se ubacio ispred njega. Velika prilika bila je to za Srbiju iz slobodnog udarca s desne strane šesnaesterca. No, lopta u bunar.

21′
Srbija dominira u svim segmentima. Postavili su se jako visoko i stvaraju probleme kamerunskoj obrani u iznošenju lopte. Greške se samo vežu jedna za drugom.

Kontroliraju sredinu terena i lakoćom ulaze u protivnički šesnaesterac. Imali su dvije ogromne šanse preko Mitrovića. Prvi put se ispriječila stativa, drugi put je promašio zicer.

19′
Uzvraćaju i Kamerunci. Kunde je prošao po desnoj strani i iz teške pozicije pucao, Milinković-Savić odbio je to u korner.

18′
Što je sada promašio Mitrović!

Bile su ovo reakcije kamerunske obrane u stilu ‘A je to’. Prvo je jedan stoper htio izbiti loptu, ali napucao je sebe u glavu, potom se i drugi spetljao, a lopta je došla do Mitrovića koji je bio sam ispred gola. No, promašio je sve. Lopta je otišla pored lijeve stative.

13′
Srbija se nametnula u posjedu i u potpunosti diktira tempo. Orijentirali su se na krilne pozicije i lakoćom probijaju Kamerunce.

10′
Kakva šansa za Srbiju! Mitrović i Živković odradili su dupli pas, napadač Srbije je ušao u peterac na desnoj strani, povaljao kamerunskog braniča i pucao lijevom nogom u lijevi kut, no ispriječila se stativa.

8′
Prvi udarac na utakmici. Milinković-Savić ubacio je u peterac na glavu Aleksandra Mitrovića, pucao je, no preko gola.

4′
Panika u srpskoj obrani. Vanja Milinković-Savić krivo je predao loptu i servirao Kameruncima šansu. No, pogodili su blok.

3′
Jako puno pogrešaka na samom početku. Ni jedni ni drugi ne mogu spojiti nekoliko točnih dodavanja.

1′
Počela je utakmica na Al Janoub stadionu. Sudac je Mohammed Hassan.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
22.5 ° C
22.8 °
17.5 °
56 %
1.5kmh
0 %
Ned
21 °
Pon
26 °
Uto
23 °
Sri
21 °
Čet
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: