7.7 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Kanadski izbornik: Moji igrači pokazali su kako pripadaju ovdje, sj*bat ćemo Hrvatsku

Pročitajte još:

U susretu 1. kola skupine F Svjetskog nogometnog prvenstva, u kojoj igra i Hrvatska, Belgija je na stadionu Ahmad Bin Ali svladala Kanadu sa 1-0 (1-0).

Promašila je i jedanaesterac, a većina se slaže da su ih suci zakinuli za još dva.

Sve to očito je dalo dosta samopouzdanja kanadskom izborniku Johnu Herdmanu, koji je nakon utakmice prozvao Hrvatsku, s kojom će se susresti u nedjelju. “Rekao sam igračima kako pripadamo ovdje i kako ćemo iduće sj*bati Hrvatsku. Jednostavno je”, poručio je Herdman.

“Ponosan sam na igru momčadi. Samo se trebamo i dalje držati zajedno i vjerovati u uspjeh. Međutim, nakon prve utakmice trebate otići s tri boda. Imali smo priliku večeras, ali smo je propustili. I naši navijači su također bili nevjerojatni, nije ih bilo mnogo, ali su donijeli živost na stadion. Moji igrači su ih učinili ponosnima”, dodao je.

A da stvar bude gora, izbornik Kanade prvo je krivo izgovorio Hrvatska (Croatia), odnosno počeo je govoriti Korea. Nevjerojatna doza bahatosti kanadskog izbornika.

Tko je John Herdman?
John Herdman 47-godišnji je Englez koji kanadsku reprezentaciju vodi od 2018., ali je u tamošnjem nogometu već 11 godina. Sedam godina uspješno je vodio žensku reprezentaciju i doveo je do dvije bronce na Olimpijskim igrama. Prethodno je proveo pet godina kao izbornik ženske reprezentacije Novog Zelanda.

Kanadske nogometaše doveo je do prvog Svjetskog prvenstva nakon 36 godina, a u kvalifikacijskoj skupini bili su prvi, ispred Meksika i Sjedinjenih Američkih Država. Herdman je tako postao prvi čovjek u povijesti nogometa koji je i mušku i žensku selekciju jedne države odveo na Svjetsko prvenstvo.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
9.8 ° C
9.9 °
7.6 °
75 %
1.5kmh
0 %
Čet
10 °
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: