20.8 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Kaos na Maracani. Horor-scene prije utakmice, Policajac tukao argentinskog navijača, golman Argentine kao Boban

Policija nije odustajala od represije pa su se Argentinci pokupili u svlačionicu i odbili igrati. Na koncu se sve smirilo pa je utakmica počela sa zakašnjenjem od pola sata

Pročitajte još:

Blago rečeno, Argentinci i Brazilci se ne podnose. U obje nacije kola vrela krv pa je svaki susret nabijen tenzijama, provokacijama, prljavim prekršajima i kontroverzama. Posljednji susret u Brazilu prekinut je nakon pet minuta nakon što su zdravstveni djelatnici utrčali u teren i zabranili igranje utakmice zbog nepoštivanja COVID protokola. Nažalost, ovaj put se sve prelilo na tribine.

Osebujni Emiliano Martinez, najbolji golman na svijetu, popeo se na tribinu i nasrnuo na policajca koji je tukao navijača. Kao Zvone Boban 1990. godine.

Početak utakmice kasnio je pola sata zbog masovne tučnjave na tribinama. Argentinski navijači su u velikom broju stigli na kultnu Marakanu, no prije početka susreta došlo je do velikog sukoba. Policajci su ih lovili po tribini i udarali pendrecima. Nitko nije znao zbog čega, a kaos su pokušali smiriti Leo Messi i argentinski reprezentativci.

Dok situacija na tribinama nije stavljena pod kontrolu, reprezentativci Argentine su se povukli u svlačionicu.

Aktualni svjetski prvaci su pokazali više u tvrdoj utakmici, a jedini pogodak postignut je u 63. minuti. Iz kuta je ubacio Giovani Lo Celso, a Nicolas Otamendi bio je najviši u skoku i snažnim udarcem glavom pogodio je gornji desni kut, pokraj nemoćnog brazilskog vratara Alissona Beckera.

Brazil izgubio treću zaredom
Brazilci su kraj utakmice dočekali s desetoricom igrača na terenu jer je u 82. minuti, samo deset minuta nakon što je ušao u igru, isključen Joelinton zbog udarca u lice suparničkog igrača Rodriga de Paula.

Domaća reprezentacija je svjetske prvake dočekala nadajući se prekidu niza od dva poraza, ali su doživjeli još jedno razočaranje i prvi put u povijesti izgubili tri kvalifikacijske utakmice zaredom.

Standings provided by Sofascore
Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
23.8 ° C
23.8 °
22.1 °
38 %
2.1kmh
0 %
Pon
21 °
Uto
24 °
Sri
22 °
Čet
23 °
Pet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: