14.6 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Kaotične scene u Ateni, huligani AEK-a napali sud u kojem su Bad Blue Boysi: Nacisti, ubojice, nema za vas milosti!

Posebno je napeta situacija pred sudom u Ateni u kojem se nalaze Bad Blue Boysi.

Pročitajte još:

Napeta situacija u Ateni se ne smiruje. U petak ujutro započelo je ispitivanje 105 ljudi, od kojih su većina navijači Dinama.

Nakon smrti 29-godišnjeg navijača AEK-a grčki narod ne želi čuti za Hrvate, a posebno je neugodno pred sudnicom u kojoj se nalaze Boysi.

U zatvoru je većina huligana koji su sudjelovali u tučnjavi, a danas su prvi Bad Blue Boysi izvedeni pred suca u Ateni.

Policija je blokirala sve prilaze sudu zbog straha od pokušaja odmazde navijača AEK-a. Oni se zaista i jesu u većem broju okupili pred zgradom suda, ali nisu mogli prići bliže zbog policijskog kordona. Pjevali su navijačke pjesme, a jedan od njih je, pokušavajući pogoditi okupljene novinare bočicom vode, pogodio policajca.

– Nema milosti, nema za njih milosti. Nacisti, ubojice, nema za njih milosti – uzvikivali su navijači grčkog nogometnog kluba AEK, koji su se okupili ispred suda u Ateni.

Nakon nereda uhapšeno je preko 100 ljudi, a grčka policija je, prema pisanju tamošnjih medija, među njima uspjela izolirati pet glavnih osumnjičenih za ubojstvo. Među njima su Hrvat, Albanac i tri Grka. Grčki portal Newsit piše kako su kod Hrvata i Albanca u trenutku uhićenja nađeni noževi na sklapanje na kojima je bilo krvi.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.7 ° C
17.2 °
11.4 °
67 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: