15.9 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Kolinda: Navijam za srpsku reprezentaciju kada je moguće, mi smo prijatelji i ljudi

Pročitajte još:

Kolinda Grabar-Kitarović je u razgovoru za TV K1 otkrila da je mislila otići na utakmicu srpske reprezentacije u Dohi, ali da to nije učinila jer je bila u hrvatskom dresu.

“Nisam htjela da to netko shvati kao provokaciju”, rekla je bivša predsjednica, dodavši da je na Olimpijskim igrama u Tokiju navijala za Novaka Đokovića.

“Svim srcem sam navijala za Novaka Đokovića i htjela sam da osvoji olimpijsku medalju. Po meni, sport je temelj zdravlja nacije i treba se puno više ulagati u sport. Politiku treba izbaciti iz navijanja. Svim srcem navijam za hrvatsku reprezentaciju, ali i navijam i za mnoge srpske sportaše i srpsku reprezentaciju, kad je to moguće”, poručila je.

Dodala je da je u Dohi srela puno srpskih navijača iz Srbije i iz Bosne i Hercegovine koji su se htjeli fotkati s njom.

“Drago mi je što dijelimo isti geografski prostor i moramo učiniti sve kako bismo svi bili ispunjeni pozitivizmom i prijateljstvom. Svi želimo pokazati sportski duh i pozitivno nadmetanje. Borimo se na sportskim terenima, a izvan njih svi smo mi prijatelji i ljudi”, zaključila je.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
14.8 ° C
14.9 °
13 °
57 %
6.2kmh
20 %
Čet
15 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: