6.2 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Legenda Chelseaja: Stvarno je užitak gledati Joška Gvardiola. On je kao Rolls-Royce

Pročitajte još:

Zapravo je stvarno nevjerojatno vidjeti i razmišljati koliko je dobar i kako može nastaviti. On je veoma, veoma poseban i još će biti, rekao je Pat Nevin, legenda Chelseaja

Joško Gvardiol (20) jedan je od najboljih obrambenih igrača na Svjetskom prvenstvu u Katru. Fantastičan stoper ‘vatrenih’ praktički je neprelazan na utakmici, a svojom mirnoćom i reakcijama u presudnim trenucima oduševio je svakoga.

Pat Nevin, škotska legenda Chelseaja iz 80-ih, posebno se divi onome što je Gvardiol pokazao protiv Brazila:

“Gledati Joška Gvardiola kako igra je užitak. To je kao gledati Rolls-Royce. Taj tip je briljantan. To se najbolje vidjelo na utakmici četvrtfinala kada je čuvao Richarlisona. On je inače napadač koji lovi sve, čini se da može uloviti goluba u letu, ali nikako nije mogao biti brži od Joška Gvardiola. Pored igrača kao što je on nema uzimanja lopte.”

Ikona Arsenala: Gvardiol je baš jako poseban branič
Paul Merson, ikona Arsenala, pridružio se hvalospjevima na račun mladog (20) hrvatskog stopera: “Hrvatska ima impresivne igrače kao što su Modrić i Kovačić, ali Joško Gvardiol je baš jako poseban branič. Poznato je da se igrači probiju na SP-ima, a ovaj je Gvardiolov.”

Jermaine Jenas, koji je igrajući za Newcastle, Tottenham i QPR sakupio gotovo 400 utakmica u svim natjecanjima, nema dvojbe tko je najbolji igrač Hrvatske u Kataru: “Bez sumnje to je Joško Gvardiol. Rođeni talent koji je eksplodirao kada je najvažnije.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
89 %
2.1kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: