12.7 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

Livaković upao u ‘probleme’ nakon debakla reprezentacije vratio u klub, trener ga odmah pozvao na razgovor

Prokletstvo golmana je u tome što iako može imati desetak sjajnih obrana na utakmici, jedna greška više se pamti nego svaka dobra obrana do tog trenutka, jer je zabijen gol.

Pročitajte još:

Dominik Livaković našao se baš u takvoj poziciji nakon istrčavanja u Osijeku pred Yilmaza, koji ga je prebacio i donio Turcima pobjedu, a nama glavobolje pred kraj kvalifikacija za Euro.

Livaković je do tog trenutka skupio četiri nevjerojatne obrane, ali taj izlet u prazno koštao nas je na kraju utakmice i sve je jako pogodilo Dominika, koji se vratio u svoj Fenerbahče dosta potišten.

Mediji u Turskoj posvetili su dosta prostora povratku Livakovića i njegovom psihološkom stanju pa turski Fanatki u naslovu donosi: “Posebna terapija za Livakovića u Fenerbahčeu”, uz napomenu da je s vatrenom jedinicom posebno razgovarao trener Ismail Kartal.

“Najnesretniji na povratku s reprezentativnog okupljanja bio je Dominik Livaković. Hrvatski vratar pogriješio je kod gola u porazu od Turske i time je Hrvatska otežala svoj put prema Euru. Saznalo se da je Ismail Kartal imao privatni sastanak s Livakovićem, koji se demoraliziran vratio u Istanbul.

“Iskusni trener rekao je Livakoviću: ‘Svaki igrač ima loše periode, ali ti si imao neke jako važne obrane u obje utakmice. Sada se ovdje moraš potpuno usredotočiti i znam da ćeš to i napraviti”, piše turski Fanatik. Livaković je krajem kolovoza stigao iz Dinama za 6.65 milijuna eura, a dosad je za novi klub nastupio šest puta. Primio je tri gola, a četiri puta je sačuvao čistu mrežu.

Standings provided by Sofascore
Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
12.7 ° C
13.3 °
11.4 °
89 %
2.1kmh
20 %
Sub
21 °
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
24 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: