20.8 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

Loša vijest za španjolsku reprezentaciju uoči velikog finala s Hrvatskom: Prvotimac zbog ozljede propušta finale!?

Španjolski krilni napadač Rodrigo Moreno (32) zbog bolova u nozi nije u subotu završio trening s reprezentacijom pa je upitan njegov nastup u nedjelju protiv Hrvatske u finalu Lige nacija, izvijestila je španjolska novinska agencija EFE

Pročitajte još:

Moreno je u četvrtak bio u početnoj postavi Španjolske u polufinalnoj utakmici s Italijom, no travnjak u gradu Enschedeu je napustio u 45. minuti zbog ozljede noge. Španjolska je pobijedila s 2:1 pa će igrati u nedjelju u Rotterdamu s Hrvatskom.

Moreno je u subotu navečer normalno počeo trening, koji je prvih 15 minuta bio otvoren za medije. Tijekom vježbi zagrijavanja i dodavanja lopte nije pokazivao tegobe. No kada su mediji napustili tribinu, a trener Luis de la Fuente pojačao ritam, napadač Leedsa je otišao s travnjaka.

“U pratnji fizioterapeuta Juana Mura otišao je u svlačionicu na tretman”, izvijestio je EFE ne navodeći izvor informacije. Agencija je dodala da je Moreno “praktički otpao” za utakmicu s Hrvatskom. Španjolski nogometni savez nije se javno oglasio o situaciji s Morenom.

Na desnom krilu španjolskog napada mogao bi ga zamijeniti Marco Asensio (27), dosadašnji igrač Real Madrida koji je ovaj mjesec otišao sa Santiago Bernabeua. Trening španjolske reprezentacije odradio je bez problema ofenzivni Dani Olmo (25). On je zbog ozljede propustio ogled s Italijom.

Novine As nagađaju da bi izbornik Luis de la Fuente mogao napraviti dvije ili tri izmjene u početnoj postavi u odnosu na utakmicu u četvrtak. Dani Carvajal (31) iz Real Madrida mogao bi tako na desnom beku zaigrati umjesto umornijeg Jesusa Navasa (37) iz Seville.

Izbornik De la Fuente uoči posljednjeg treninga nije htio otkriti s kojom jedanaestoricom će početi susret protiv Hrvatske, koja je u polufinalu svladala Nizozemsku s 4:2. “Pričekat ćemo posljednji trening. Imam maksimalno povjerenje u sve igrače, nijedan nas neće razočarati. Promjene se ne rade iz kaprica”, rekao je De la Fuente na konferenciji za medije ranije u subotu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
21.8 ° C
21.8 °
20.1 °
43 %
3.1kmh
0 %
Uto
20 °
Sri
22 °
Čet
23 °
Pet
13 °
Sub
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: