8 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Loše vijesti za ‘vatrene’: Sosa zbog viroze upitan za Japan

Pročitajte još:

Kako saznajemo, Sosa ima virozu, ali negativan je na koronu. Josip Stanišić nije trenirao zbog ozljede mišića, dok se Kristijan Jakić vratio u puni pogon, kao i Ivica Ivušić.

Dan uoči utakmice Hrvatske protiv Japana trening ‘vatrenih’ propustio je Borna Sosa! Lijevi bek hrvatske reprezentacije nije se pojavio ni na treningu u subotu, no tada je njegov izostanak opravdan iscrpljenošću. Iz istog je razloga propustio je i presicu na kojoj je najavljen.

Stuttgartov branič je, naime, dobio temperaturu i po svemu sudeći ima virozu. Testiran je i na koronavirus, no negativan je.

Nije trenirao niti Josip Stanišić zbog problema s mišićem, dok su se Kristijan Jakić i Ivica Ivušić vratili treninzima.

Jakić je imao problema s koljenom, zbog čega veznjak njemačkog Eintrachta nije niti konkurirao za utakmicu protiv Belgije. Ivušić je pak, propustio jučerašnji trening zbog aduktora, no danas je normalno trenirao.

Problemi sa Sosom otvorili su pitanje tko će zaigrati na poziciji lijevog beka. Prvi kandidat je Borna Barišić, međutim na tom mjestu može zaigrati i Joško Gvardiol, a tada bi njegovu poziciju zauzeli Josip Šutalo ili Martin Erlić.

Izbornik Zlatko Dalić više je puta istaknuo da će igrati samo maksimalno spremni igrači.

– Ako neće biti sto posto spremni, nećemo ništa riskirati niti kalkulirati. Vidjet ćemo situaciju, trebaju nam igrači u punoj snazi, koji su maksimalno spremni i u punom treningu, poručio je Dalić.

Hrvatski strateg sasvim sigurno neće dirati veznu liniju – Luka Modrić, Mateo Kovačić i Marcelo Brozović imaju osigurano mjesto.

Nisu upitni niti Ivan Perišić i Andrej Kramarić. Dvojba je i hoće li izbornik i protiv Japana u napadu gurnuti Marka Livaju ili će priliku od prve minute dobiti Bruno Petković ili pak Ante Budimir.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
8.8 ° C
8.8 °
5.4 °
76 %
5.1kmh
100 %
Uto
9 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: