8.4 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Lovren o kritikama zbog Za dom spremni: Možda su ljubomorni na to kako pjevam

Hvala svim mojim Karlovčanima na ovom dočeku. Nikad ne bih rekao da ćemo ponoviti ono otprije četiri i pol godine. Nestvarno. Nisu se slegle emocije iz Rusije, a kamoli ovo, rekao je

Pročitajte još:

Karlovac je priredio veličanstven dočeka za svog nogometnog heroja Dejana Lovrena koji se u Hrvatsku sa Svjetskog prvenstva vratio s brončanom medaljom.

“Dejo, majstore!”, uzvikivalo je oko dvije tisuće navijača koji su ga dočekali u dvorani Mladost.

‘Vatreni’ je za Novu TV rekao da je oduševljen atmosferom koju su mu priredili najvjerniji navijači te je opisao koliko mu sve znači.

Dejan Lovren
Izvor: Profimedia / Autor: OZAN KOSE / AFP / Profimedia

– Hvala svim mojim Karlovčanima na ovom dočeku. Nikad ne bih rekao da ćemo ponoviti ono otprije četiri i pol godine. Nestvarno. Nisu se slegle emocije iz Rusije, a kamoli ovo -rekao je Lovren pa dodao:

“Meni ovo znači jako puno, Karlovac mi je otvorio vrata, dali su mi mogućnost da igram nogomet. Mislim da sam na neki način dužan razveseliti ljude, napravili su mi fantastičan mural, ja ću uvijek biti jedan dio Karlovca. Što se tiče kritika, možda su ljubomorni na moju glasovnu izvedbu, ali ne mogu bolje.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
8 ° C
8.3 °
6.5 °
86 %
3.1kmh
75 %
Sri
9 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: