18 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Luka Modrić poslao jasnu poruku: Nisam zadovoljan s puno stvari, ne bi sad o tome…

Hrvatska je na Euru! Bit će to deveto veliko natjecanje kapetana Luke Modrića koji se ne prepušta euforiji.

Pročitajte još:

Luka je nakon pobjede protiv Armenije 1:0 pred kamerama Nove TV rekao.

‘Sretni smo da smo se uspjeli plasirati na Europsko prvenstvo. Zaslužili smo iako smo sami sebi zakomplicirali situaciju.Presretni smo i imamo vremena da se pripremimo za ono što nas čeka u šestom mjesecu.’

Priznao je da je utakmica bila teška za igrače:

Nije bilo lako danas, Armenija je igrala jako dobru utakmicu. Presretni smo i imamo vremena da se pripremimo za ono što nas čeka u šestom mjesecu. Trebao nam je drugi gol i imali smo mali strah jer nam lopta nije htjela ući u mrežu. A Armenija je dosta dobra prema naprijed. Na poluvremenu smo znali da Wales vodi, bili smo koncentrirani na svoju igru”, nakon susreta je rekao kapetan Luka Modrić pa dodao:

”Atmosfera je bila fenomenalna, zaželjeli smo se igrati u Zagrebu, nismo dugo. Šteta što nije istočna tribina u funkciji, bilo bi to još bolje. Hvala i mladim navijačima. Ne zamaram se time u kojoj smo jakosnoj skupini, bitno da smo na Euru.”

Modrić je jasno rekao da s nekim stvarima nije zadovoljan.

”Ima puno stvari koje moramo popraviti, ali ne želim sad o tome. Nisam zadovoljan s dosta stvari, ali, kad se vrate neki igrači, kao što su Kovačić i Perišić, nadam se da će to biti bolje. Ako želimo igrati važnu ulogu na Euru, morat ćemo puno bolje. Novi igrači su pomogli ekipi, drago mi je zbog Bude jer je zabio gol jer je on uvijek pod nekim upitnikom. Lovro je odigrao dvije dobre utakmice i to je put koji treba slijediti. Marco je isto pokazao da je dobar igrač. Sretni smo s plasmanom i idemo dalje.”

Standings provided by Sofascore
Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
16.9 ° C
18.3 °
15.1 °
56 %
2.6kmh
20 %
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: