10.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Marca: Cijeli svijet je gledao kako Modrić pati na klupi, a onda je ovako obilježio plasman u četvrtfinale

Pročitajte još:

Ugledni španjolski list posvetio je tekst Luki Modriću, a javio se i najbolji hrvatski nogometaš svih vremena

Slavimo još jednu veliku noć u povijesti hrvatskog reprezentativnog nogometa, vatreni su ušli među osam najboljih reprezentacija svijeta nakon što su izbacili Japan sa svjetskog prvenstva. Kapetan Luka Modrić je igrao do 99. minute, dao je zadnji atom snage, a onda je preselio na klupu i sa velikom strepnjom gledao utakmicu do kraja. Hrvatski maestro nije mogao pucati penal ali je bio velika podrška svojim suigračima, njegovu strepnju opisala je španjolska Marca.

“Kapetan Hrvatske je protiv Japana prolazio agoniju i cijeli svijet je to gledao. Bila je to utakmica koja je za njega mogla biti posljednja uopće na nekom Svjetskom prvenstvu, a Dalić ga je izvadio iz igre kako bi pripremio momčad za penale koji su se cijelo vrijeme činili izvjesnima”, piše Marca pa dodaje:

“Modrić je sjajan pucač kaznenih udaraca pa ne čudi da je njegov izlazak iz igre privukao puno pažnje u javnosti. Modrić nije imao izbora nego patiti na klupi dok su njegovi suigrači pucali penale. Na kraju se nasmijao nakon prolaska u četvrtfinale u kojem Hrvatska tek čeka protivnika.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.4 ° C
11.8 °
6.4 °
76 %
1kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: