14.5 C
Zagreb
Srijeda, 8 svibnja, 2024

Marca: Poklonimo se Modriću, nogometnom Federeru i hrvatskom vulkanu Perišiću

Španjolska je uzela Ligu nacija u drami penala u Rotterdamu nakon što su Lovro Majer i Bruno Petković promašili s bijele točke. Hrvatska je ipak ostala kratka u lovu na prvi trofej u povijesti nogometne reprezentacije, a madridska Marca bila je puna hvalospjeva.

Pročitajte još:

Marca, najčitaniji španjolski sportski medij, u trenucima velikog trijumfa povukla je gospodski potez. U komentaru utakmice naklonila se hrvatskim velikanima svjetskog nogometa.

Luku Modrića naziva “Umjetnikom, nogometnim Rogerom Federerom” i nastavlja: “Uvijek je divno gledati Modrića kako igra, bez obzira radi li to u Realu ili Hrvatskoj. Lukin nogomet je univerzalan i neizbježno je njegove utakmice gledati s nostalgijom jer mu je umirovljenje sve bliže. Još jedna, dvije godine? Nadamo se da će njegov nogomet trajati nakon 2024. jer igrači kao što je on događaju se svakih par desetljeća.”

No, nije Modrić jedini hrvatski nogometaš kojem se klanja Marca “Ivan Perišić je vulkan od igrača i još jedan hrvatski mit. Ova Hrvatska ušla je u povijest zahvaljujući i njemu. Ratnik koji uvijek daje sve od sebe po cijelom terenu. Hrvatsku je spasio poraza u 84. minuti kada je s crte izbio šut Ansua Fatija. Ima 34 godine, ali je poput Modrića, jedan od igrača koji je srušio mit da stariji nogometaši ne mogu biti vrhunski.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
14.5 ° C
14.9 °
13.8 °
95 %
1kmh
20 %
Sri
17 °
Čet
18 °
Pet
22 °
Sub
23 °
Ned
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9310
GBP
1,1627
CHF
1,0241
CNY
0,1289
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: