15.9 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Messi na sljedećem SP-u želi napraviti ono što nitko u povijesti nije uspio

Messi je proglašen najboljim igračem turnira, a podigao je i svoju prvu "Boginju"

Pročitajte još:

U noći s ponedjeljka na utorak u Buenos Aires su sletjeli novi svjetski prvaci, nogometaši Argentine, koji su svojoj domovini donijeli treći naslov prvaka u povijesti.

Argentinska vlada utorak je proglasila državnim praznikom, a nogometaši su doletjeli zrakoplovom na kojem su se isticale slike dvojice nogometaša, Lionela Messija i Angela Di Marije, strijelaca triju pogodaka tijekom 120 minuta finala protiv Francuske.

Messi je proglašen najboljim igračem turnira, a podigao je i svoju prvu “Boginju”. Stručni komentator i Svjetski prvak iz generacije 86′ Jorge Valdano tvrdi da mu je Leo rekao da će igrati s 39 godina na idućem Mundijalu:

Valdano otkrio Messijevu ideju
“Kad kamere nisu bile uključene, Messi mi je rekao da će, ako u svom petom pokušaju osvoji naslov prvaka, ostati i na šestom. Rekao mi je da to nije napravio nijedan igrač u povijesti. Odgovorio sam da to nije moguće, a on je rekao: “Ako postanem svjetski prvak, igrat ću za Argentinu i na sljedećem prvenstvu.”

Messi za povijest
Valdano je 1986. godine bio prvak svijeta s Argentinom, i to kao igrač Reala. Danas radi kao stručni komentator, a ovaj se razgovor dogodio za vrijeme jednog TV intervjua uoči Mundijala. Ako se Valdanova priča uistinu ostvari, Messi bi u 39. godini postao prvi igrač u povijesti koji bi igrao na šest svjetskih prvenstava.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.2 ° C
14.3 °
8.1 °
77 %
1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: