13.6 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Milanović nakon utakmice ‘okinuo‘ selfie s prvom damom: Nahvalio Gvardiola: ‘On je čudo! Bilo je vrhunski!’

Pročitajte još:

Predsjednik Milanović je zajedno sa suprugom došao u Katar gdje je gledao utakmicu Hrvatske protiv Belgije. Istaknuo je kako se nada da će Hrvatska ući u finale te da reprezentacija ima sjajnih igrača

Nadamo se da ćemo ući u finale, ali i ako ne uđemo, opet smo ušli u drugi krug, izjavio je predsjednik Zoran Milanović nakon utakmice Hrvatske protiv Belgije, priopćili su iz Ureda predsjednika.

– Nije ovo sreća, ovo je bio vrhunski posao – poručio je.

– Nadamo se da ćemo ući u finale, ali i ako ne uđemo, opet smo ušli u drugi krug. Nije ovo sreća, ovo je bio vrhunski posao – rekao je predsjednik Republike Zoran Milanović nakon utakmice Hrvatske i Belgije, u kojoj je hrvatska nogometna reprezentacija neriješenim rezultatom izborila ulazak u iduću fazu natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Na tribinama stadiona u All Rayyanu Milanović je pratio utakmicu sa suprugom, a bila je nazočna i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović te predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Gianni Infantino.

Predsjednik je dodao kako je “Belgija jaka momčad, ali Hrvatska ima sjajnih igrača kao što je Joško Gvardiol, koji je čudo, a i drugi su bili odlični”.

Predsjednik Milanović zaključio je kako je hrvatska reprezentacija, za koju je u Kataru navijao u društvu supruge Sanje Musić Milanović, “bila hrabra i kvalitetna”. Na Facebooku je po završetku utakmice podijelio i selfie iz lože.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.1 ° C
13.8 °
8 °
45 %
3.6kmh
0 %
Čet
14 °
Pet
14 °
Sub
8 °
Ned
8 °
Pon
10 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: