14.5 C
Zagreb
Srijeda, 8 svibnja, 2024

Modrić i Vatreni izazvali ludnicu: Pogledajte prizore s turnira ‘vatrenih’ u uličnom nogometu

Hrvatski nogometni reprezentativci zaigrali su ulični nogomet u sklopu Vatrenog ponedjeljka.

Pročitajte još:

Hrvatski nogometni savez je priredio pravi spektakl u Zagrebu. Nakon okupljanja za nastavak kvalifikacija za Euro 2024. u Njemačkoj, Vatreni su razveselili brojne mališane i pokazali zavidne vještine u uličnom nogometu.

Vatreni su se okupili u Zagrebu za nastavak kvalifikacija za Euro 2024., a već poslijepodne pojavili su se na nogometnom festivalu i oduševili brojne navijače, koji su se u velikom broju okupili na parkiralištu City Center One West, gdje su imali cjelodnevni program, koji je uključivao brojne sadržaje i događaje, kao i razne igre namijenjene najmlađima.

Vatreni pokazali zavidno znanje
Vatreni su u trosatnom kup-nadmetanju odmjerili snage i pokazali zavidne vještine u uličnom nogometu, igralo se u formatu 3 na 3, nakon čega je uslijedilo druženje najvećih zvijezda hrvatske reprezentacije s navijačima. U finalu su se sastali Trio gušt (Modrić; Kovačić i Brozović) i Bubašvabe (Kramarić, Sosa i Majer). Slavile su Bubašvabe s uvjerljivih 4:0.

Cjelokupan je događaj zapravo plod poslovne suradnje HNS-a i Sport Visiona, velikog trgovačkog lanca sportske opreme.

Najvažnija vijest je da je značajno proširen asortiman HNS-ovih proizvoda, koji su se mogli kupiti i ispred City Centera, a koje su za ovu priliku navijačima potpisivali Modrić, Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Joško Gvardiol i Dominik Livaković.

Vatreni ponedjeljak također je poslužio za promociju nove web stranice HNS-a hns.family te novog internetskog dućana HNS-a, koji je od danas krenuo s radom na web adresi shop.hns.family.

Hrvatsku uskoro očekuju kvalifikacije
Oni najbrži i najspretniji, uz predočenje iskaznice ili potvrde članstva u sportskom klubu, imali su priliku osvojiti kupon za besplatni zdravstveni pregled sportaša i ostvariti druge pogodnosti u poliklinici Vaš Pregled, kao jednom od partnera projekta Pokaži srce.

Nakon Vatrenog ponedjeljka reprezentacija u utorak kreće u Rijeku, gdje će u petak, 8. rujna, odmjeriti snage protiv Latvije, a tri dana kasnije će gostovati u Armeniji u sklopu kvalifikacija za Euro 2024. u Njemačkoj.

Na ljestvici skupine D vodi Turska s devet bodova iz četiri utakmice, Armenija je druga sa šest bodova iz tri susreta, dok Hrvatska na trećem mjestu ima četiri boda iz dva susreta. Slijede Wales s četiri boda iz četiri dvoboja te Latvija bez bodova. Podsjetimo, prve dvije reprezentacije iz svake skupine izborit će direktan plasman na Euro 2024. u Njemačkoj.

REZULTATI
Četvrtfinale:

Trio gušt (Modrić, Kovačić, Brozović) – Kazneni odred (Musa, Stanišić, Ćorluka) 5-1

Kvarneraši (Ivušić, Labrović, Frigan) – Krila (Perišić, Ivanušec, Mandžukić) 0-4

Bubašvabe (Kramarić, Sosa, Majer) – Bilo Šta (Pašalić, Erlić, Juranović) 7-1

Maximirska šuma (Petković, Livaković, Šutalo) – Tripl Dabl (Ćorluka, Mandžukić, Olić) 6-2

Polufinale:

Maximirska šuma – Bubašvabe 4-5

Trio gušt – Krila 2-0 penali

Finale: Trio gušt – Bubašvabe 0-2

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
14.5 ° C
14.9 °
13.8 °
95 %
1kmh
20 %
Sri
17 °
Čet
18 °
Pet
22 °
Sub
23 °
Ned
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9310
GBP
1,1627
CHF
1,0241
CNY
0,1289
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: