18.7 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Modrića ponovo slave diljem svijeta: Najveći svih vremena! Hakirao je nogomet

"Luka Modrić ima 37 godina i jedan je od najboljih veznjaka na svijetu unatoč tome što igra jednak broj utakmica kao i neki upola mlađi igrači. Ovaj čovjek je vječan", kazao je španjolski novinar Xavi Salazar pridruživši se pohvalama hrvatskom kapetanu nakon još jedne izvrsne izvedbe

Pročitajte još:

Vatreni i navijači sinoć su na stadionu Feyenoorda u Rotterdamu priredili pravi spektakl i izvrsnim drugim poluvremenom te produžecima došli do finala Lige nacija s rezultatom 4:2. Prvo je poluvrijeme bilo nešto slabije za Hrvate i Nizozemci su izašli s jednim golom vodstva. Međutim, Andrej Kramarić i Mario Pašalić na krilima probuđene reprezentacije donijeli su preokret.

Noa Lang pogotkom u 96. minuti susreta dao je novu nadu Nizozemcima, no Bruno Petković najprije je zabio fantastičan pogodak, a potom izborio i jedanaesterac koji je sigurno pospremio Luka Modrić. Hrvatski kapetan izazvao je mnoštvo reakcija i zaradio još jednu lavinu pohvala već na stadionu gromoglasnim pljeskom kako hrvatskih tako i nizozemskih navijača.

Strani mediji, strani novinari, brojne analitičke stranice i slični mu pišu hvalospjeve nakon još jedne sjajne partije u kojoj je bio igrač utakmice. Football Tweet, stranica s preko 800 tisuća fanova na Twitteru, piše: “Luka Modrić ima skoro 38 godina. Hakirao je nogomet.”

Nogometni skaut Jacek Kulig, kojeg na Twitteru prati preko 200 tisuća ljudi, piše: “Kad je bio dijete, treneri su mu govorili da je preslab i presramežljiv da bi bio nogometaš. Luka Modrić je danas jedan od najboljih veznjaka u povijesti. Apsolutna legenda.”

“Ako Luka Modrić osvoji međunarodni trofej, Xavi i Iniesta se više ne mogu uspoređivati s njim”, navodi Twilight, navijač Real Madrida i influencer kojeg prati preko 200 tisuća fanova. Modriću se divi i američki CBS na svom Twitteru: “37-godišnji Luka Modrić je igrač utakmice. Najveći svih vremena.”

Xav Salazar, španjolski novinar, piše: “Luka Modrić ima 37 godina i jedan je od najboljih veznjaka na svijetu usprkos tome što igra jednak broj utakmica kao i neki dvostruko mlađi igrači. Ovaj čovjek je vječan.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
21.7 ° C
21.8 °
18 °
43 %
1.5kmh
0 %
Ned
20 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: