23.9 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

HNS otkrio informacije o ulaznicama za finale Lige nacija

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak otkrio je uoči press-konferencije izbornika Zlatka Dalića informacije oko ulaznica za finale Lige nacija, koje se igra u nedjelju u Rotterdamu na stadionu De Kuip.

Pročitajte još:

Riječ je, naravno, o ulaznicama. Postavljalo se pitanje tko će ih sve moći kupiti, kakva je situacija pošto je zemlja domaćin ispala te će sigurno biti dostupno mnogo više ulaznica za finale od očekivanog itd. To će moći napraviti nešto više od 13 tisuća ulaznica.

Što će se dogoditi s ostatkom, još nije poznato, a puno je tu stavaka koje mogu odrediti raspored. Hoće li u finale ući Italija ili Španjolska, kako će ići prodaja te kakav će biti interes protivničkih navijača, a UEFA se obvezala na vrijeme poslati obavijest Hrvatskom nogometnom savezu.

Prema nekim procjenama je na tribinama De Kuipa u polufinalu bilo oko 18 tisuća hrvatskih navijača, a za finale se očekuje prava invazija pa ne bi čudilo da svota bude i preko 25 tisuća navijača te da na stadionu imamo pravu domaćinsku atmosferu usred Rotterdama.

UEFA će ulaznice vjerojatno pustiti u prodaju danas ili sutra do 12 sati, a vjerojatno će mnogo toga biti jasnije nakon drugog polufinala. Bilo kako bilo, postoji mogućnost da navijači Italije i Španjolske neće biti zainteresirani doći u punom broju pa bi naši navijači mogli doći do tog vrijednog papirića. Podsjetimo, finale je na rasporedu u nedjelju, 18. lipnja, s početkom u 20 sati i 45 minuta na stadionu De Kuip u Rotterdamu.

Cijene ulaznica za finale Lige nacija
1. kategorija: 70 eura
2. kategorija: 50 eura
3. kategorija: 20 eura

Najbolja mjesta (centralno pozicionirana unutar 1. kategorije): 120 eura

Ulaznice za osobe s invaliditetom dostupne su po cijeni od 20 eura (sve ulaznice imaju cijenu treće kategorije) i dolaze uz jednu besplatnu dodatnu ulaznicu za pratnju.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
24.8 ° C
25.8 °
24.1 °
44 %
3.1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
21 °
Pet
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: