12.5 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Modrićev potez bacio srpske medije u trans: ‘Srbin i Hrvat kao braća’

Stefan Mitrović prišao je Luki Modriću i zamolio ga da mu pokloni dres.

Pročitajte još:

Real Madrid u 34. kolu Španjolske lige pobijedio je na Bernabeuu Getafe s 1:0.

Real Madrid smanjio je zaostatak za Kataloncima, koji su protiv Espanyola potvrdili naslov prvaka, a ostala su još četiri kola do kraja sezone. Jedini strijelac za Madriđane, koji su zaigrali u vrlo šarenom sastavu zbog uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja u srijedu, bio je Marco Asensio u 70. minuti.

Fotografije su obišle cijelu Europu i oduševile Srbiju koja se divi našem kapetanu na ovom potezu.

”Mitrović i Modrić se sreli… Zagrljaj Srbina i Hrvata oduševio Europu!” piše srpski Kurir, a imun na ovaj trenutak koji prikazuje odličan sportski duh nije ostao ni Sportsport.ba, portal iz susjedne BiH: ”Tko bi rekao? Srbin i Hrvat kao braća”.

Stefan Mitrović bio je tema svjetskih medija nakon utakmice Srbije i Albanije 2014. godine. Na tom dvoboju preletio je dron sa zastavom Velike Albanije, to se nikako nije svidjelo Srbima, a Mitrović je bio prvi koji je srušio dron.

”Ta zastava izazvala je prekid. Mi smo samo željeli igrati nogomet. U jednom trenutku vidio sam da je mogu dohvatiti i to sam i učinio”, objasnio je Mitrović svoj potez.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
11.4 ° C
12.7 °
6.1 °
49 %
2.1kmh
20 %
Pet
15 °
Sub
9 °
Ned
9 °
Pon
11 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: