6.8 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Preminula djevojčica ozlijeđena u masakru u beogradskoj školi: 12 dana se borila za život

Pacijentica je sa teškim ozljedama glave opasnim po život bila zbrinuta u Sveučilišnoj dječjoj klinici. Ministarstvo zdravstva je potvrdilo da je podlegla ozljedama.

Pročitajte još:

Djevojčica koja je bila teško ozlijeđena u masakru u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu, preminula je poslije 12 dana borbe za život, javlja Telegraf.rs.

Ona je deseta žrtva masakra koji je počinio dječak 3. svibnja u ovoj školi, koji je ubio devetoro učenika i čuvara, potvrđeno je za Telegraf, a prenosi 24sata.

Djevojčica je u napadu u školi zadobila teške povrede glave, opasne po život. Ustrijeljena je u glavu. Liječnici su se danima borili za njen život, prošla je nekoliko operacija, poduzete su sve mjere intenzivnog liječenja, ali nažalost nisu je uspjeli spasiti, piše Nova.rs.

Ministrica zdravlja Danica Grujičić u svoje ime i u ime Ministarstva zdravlja izrazila je iskreno saučešće obitelji nastradale djevojčice.

Ova curica je deseta žrtva masakra koji je počinio trinaestogodišnji učenik 3. svibnja u ovoj školi.

Šestero ranjenih učenika i jedna nastavnica primljeni su u dvije beogradske klinike poslije masovnog ubojstva 3. svibnja u beogradskoj školi “Vladislav Ribar”, kada je 13-godišnjak K. K. očevim pištoljem ubio osmero školskih kolega i zaštitara.

Trinaestogodišnji napadač poslije ubojstava je uhićen i smješten u dječju psihijatrijsku ustanovu jer nije kazneno odgovoran, ali je njegovom ocu, koji ga je vodio u streljanu i na igre sa simuliranjem pucanja, određen pritvor do 30 dana.

Ministar prosvjete Branko Ružić već je odstupio s dužnosti pod pritiskom javnosti.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
7.2 ° C
8.8 °
4.8 °
80 %
1kmh
0 %
Čet
7 °
Pet
14 °
Sub
9 °
Ned
10 °
Pon
8 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: