13.4 C
Zagreb
Srijeda, 15 svibnja, 2024

Modrićeva misteriozna poruka: Odlučio sam hoću li više igrati za Hrvatsku, ali ne želim o tome sad pričati

Misteriozna poruka hrvatskog maestra zabrinula je mnoge. Obzirom da ne želi još otkriti ostaje li, znači li to da će se umiroviti? Ili da zapravo još nije odlučio?

Pročitajte još:

U desetoj minuti finala Lige nacija između Hrvatske i Španjolske, više od 30 tisuća Hrvata ustalo se i zapjevalo ‘Ostani tu, tu je tvoja mati’. Poruka je, naravno, bila upućena kapetanu Luki Modriću u želji da ga pokušaju nagovoriti da odgodi odlazak u reprezentativnu mirovinu.

Kapetan poslije poraza u borbi za naslov nije htio odgovoriti na najvažnije pitanje. Očekivalo se da Modrić nakon ovog meča objavi kakva mu je budućnost u nacionalnoj momčadi. Točnije, ima li je više.

“Odlučio sam hoću li ubuduće igrati za Hrvatsku, ali neću sad o tome”, rekao je novinarima u mix zoni poslije meča. Na inzistiranje da ipak otkrije ono što najviše zanima navijače, Modrić je odrešito ponovio: “Ne želim sad o tome” i otišao.

Modrić ima blistavu karijeru. Tijekom nje je s Realom osvojio pet europskih naslova, dok je s reprezentacijom uzeo svjetsko srebro i broncu te kao predstavnik kluba i reprezentacije Zlatnu loptu. Želio ju je okruniti jedinim što mu je nedostajalo. To je naslov, pehar pobjednika s Hrvatskom u nekom natjecanju. Liga nacija ove godine činila se kao savršena, ali i možda zadnja prilika, zato što Modrić u rujnu navršava 38 godina.

No, nije htio za sada odgovoriti na pitanje je li mu 166. nastup za Hrvatsku ujedno i posljednji. Iduće veliko natjecanje na kojem može pokušati uzeti trofej s Hrvatskom je Euro iduće godine.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13 ° C
14.3 °
10.8 °
84 %
0kmh
0 %
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
23 °
Sub
25 °
Ned
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: