14.5 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Navijač upao na teren na utakmici Europa lige i udario šakom srpskog golmana, ovaj ga posložio ko metar drva!

Kada je bilo jasno da će PSV ispasti iz Europe, pohmanitali navijač nizozemske momčadi uletio je u teren i šakom udario golmana Seville Marka Dmitrovića

Pročitajte još:

PSV je na domaćem terenu pobijedio 2-0 Sevillu, ali bilo je to nedovoljno za prolazak u šesnaestinu Europske lige nakon poraza od 3-0 u prvoj utakmici. Sjajnu utakmicu zasjenio je incident u samoj završnici.

Kada je bilo jasno da će PSV ispasti iz Europe, pomahnitali navijač nizozemske momčadi uletio je u teren i šakom udario golmana Seville Marka Dmitrovića. Nije mu srpski golman ostao dužan. Posložio ga je na travu kao metar drva, ali ubrzo su uletjeli igrači Seville i PSV-a koji su ih razdvojili.

Cijeli stadion izviždao je huligana dok su ga redari odvodili sa stadiona. Bila mu je ovo, vrlo vjerojatno, posljednja utakmica u karijeri. Igrači PSV-a korektno su došli do srpskog golmana i provjerili je li sve u redu s njim. Nakon nekoliko minuta stanke, utakmica je nastavljena i Sevilla je prošla dalje unatoč porazu.

– Navijač me gurnuo s leđa. Pretpostavljam da je bio ljut zbog rezultata svoje ekipe, vjerojatno i malo lud ili pijan. Gurnuo me i ja sam ga zaustavio dok nije došlo osiguranje. U meni je proradio bijes, ali te stvari se ne mogu događati i nadam se da će biti kažnjen. Prešutjet ću ono što sam stvarno htio napraviti. Drago mi je što sam znao gdje je i što sam ga srušio. Ako me netko napadne, branit ću se – rekao je suigrač hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića koji je odigrao cijeli susret.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.3 ° C
14.4 °
11.8 °
36 %
1.5kmh
0 %
Pet
15 °
Sub
9 °
Ned
9 °
Pon
11 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: