7.5 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Navijači Hajduka zapeli u snijegu pa navijali goli do pasa

Nije im do pjesme bilo nakon utakmice. Ako su uopće uspjeli doći do Maksimira. Dinamo je slavio 4-0 protiv Hajduka i otišao na velikih plus 11, čime je praktički osigurao novi naslov prvaka

Pročitajte još:

Snijeg je u nedjelju zameo cijelu Hrvatsku i stvorio probleme onima koji bili na cesti. Mnogi su bili isfrustrirani i u brigi kada će se domoći svog odredišta, no za navijače Hajduka to i nije bio pretjerani problem. Oni su uživali u snježnim radostima.

Brojni navijači Hajduka nisu uopće ni stigli u Zagreb jer su zapeli u snijegu, a snimka ekipe navijača Hajduka postala je hit na društvenim mrežama.

Naime, pojavio se video gdje navijači goli do pasa navijaju i tako se zagrijavaju za derbi.

Nije im do pjesme bilo nakon utakmice. Ako su uopće uspjeli doći do Maksimira. Dinamo je slavio 4-0 protiv Hajduka i otišao na velikih plus 11, čime je praktički osigurao novi naslov prvaka. Osim što su mnogi čekali i početak drugog poluvremena da uđu na stadion, nakon smrzavanja i poniženja Hajduka na Maksimiru, uslijedili su novi problemi.

Zbog snježnog nevremena blokirani su svi pravci iz unutrašnjosti prema jugu i obratno pa su navijači pristigli iz Dalmacije morali odgoditi odlazak kući i ostati u Zagrebu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
9 ° C
9.4 °
5.4 °
74 %
6.2kmh
75 %
Uto
9 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: