16.3 C
Zagreb
Srijeda, 8 svibnja, 2024

Navijači priredili iznenađenje za ‘vatrene’: Na neboderu u Dohi osvanuo lik Modrića i posebna poruka…

Pročitajte još:

Hrvatska reprezentacija sutra će od 16 sati na stadionu Education City u Al Rayyanu igrati četvrtfinale Svjetskog prvenstva protiv Brazila. Vatrene će, kao i u svakoj utakmici dosad, na teren povesti kapetan Luka Modrić (37), koji je već dvaput na Mundijalu osvajao nagradu za igrača utakmice.

Sjajan prizor stigao je iz Katara, a prikazuje upravo Modrića. Naime, kako je ondje već večer, dva nebodera zablistala su u simbolima hrvatske reprezentacije. Prvo se na jednom pojavila hrvatska zastava, a na drugom poruka ‘Povedi nas’, da bi potom na prvom neboderu osvanuo Modrić, a na drugom riječ ‘Kapetane’.

Ovo je iznenađenje i za reprezentativce i za Hrvatski nogometni savez.

– Vidite led projekciju na zgradama, poruku igračima i kapetanu Luki da im želimo svu sreću. Ovo je udio naših navijača kojih je ovdje malo, ima nas dvije tisuće. Ali dobro smo organizirani. Ovo je samo jedna od akcija kojom želimo dat doprinos dečkima da razvale na terenu. Ovo je dar za njih i iznenađenje. Kao mala zemlja, ima nas četiri milijuna, daleko najmanja zemlja u najboljih osam – rekao nam je Omar, jedan od inicijatora ove akcije.

Nešto slično je napravio i PSG za svoje igrače Hakimija i Mbappéa, čije reprezentacije nastupaju u četvrtfinalu. Za njih su to tražili suigrači iz francuskog kluba, ali za naše igrače su to napravili navijači.

– Koliko smo platili? Uf, nemojte ni pitati. Šest znamenki je trebalo platiti za ovo, ali dobili smo popust. Očekujemo dva, tri dresa, dobili smo 70 posto popusta. Nadamo se da će biti i 100 posto, ali nećemo pričati o tome.

Vjeruje kako Hrvatska može do finala, a za tada će pripremiti novu akciju.

– Najviše volimo kad nas podcjenjuju, dečki idu sigurno do kraja i to će biti spektakl. Mi se pripremamo za nove akcije, ovo je samo početak.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
16.3 ° C
16.9 °
15.8 °
92 %
2.6kmh
75 %
Sri
17 °
Čet
19 °
Pet
22 °
Sub
22 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9304
GBP
1,1623
CHF
1,0237
CNY
0,1287
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: