6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Nenad Bjelica otvoreno je prokomentirao najavljene promjene: ‘Nema nikakve bojazni, imat ćemo dobrih 11 igrača’

Sutra Hrvatska i Maroko igraju za broncu, dok će u nedjelju u velikom finalu igrati Argentina i Francuska.

Pročitajte još:

Nenad Bjelica, dotaknuo se u HRT-ovoj emisiji završnice ovog vikenda.

“Lijepo je vratiti se s medaljom, lijepo je vratiti se s pobjedom. Obje momčadi su u istoj situaciji, izgubile su polufinale. Argentina i Francuska su zasluženo u finalu. Mi se moramo zadovoljiti s ovom utješnom, ali vrlo važnom utakmicom. Tko psihološki podigne momčad imat će šanse. Nitko nije očekivao da će tu biti Maroko, mi smo očekivali naše, iako je to isto veliki rezultat za nas. Istina da su dvije reprezentacije za koje se nije očekivalo da će biti među četiri najbolje, ali mislim da su obje reprezentacije to zaslužile.”

I on je progovorio o promjenama koje bi mogli vidjeti u hrvatskoj reprezentaciji…

‘Sigurno je da će biti promjena, ali ne vidim nikakav problem. Svi igrači koji su do sada bili potpora s klupe imaju kvalitetu. Pokazali su to u Ligi nacija. Imamo tri stopera na klupi: Šutala, Erlića i Vidu. Stanišić ako bude igrao na desnom beku je pokazao da se na njega može računati, na lijevom beku Sosa i Barišić isto velika kvaliteta. Prema naprijed ako nema Vlašića opet imamo Pašalića, Majera, Kramarića koji može igrati neku povučenu špicu. Imamo veliki izbor igrača’, kaže Bjelica za HRT i napominje:

Mateo Kovačić nije skrivao suze nakon poraza

‘Mislim da trebaju igrati najspremniji i možda ti dečki koji nisu imali toliku ulogu će biti gladniji u odnosu na ove koji su već dosta potrošeni. Jakić može sigurno pomoći. Mislim da će se Dalić odlučiti igrati s Modrićem i Kovačićem, a da će ispred njih igrati ili Majer ili Pašalić ili Kramarić. Ako se odluči za špicu Livaja, Petković ili Budimir, tako da ima tu puno prostora za kombiniranje, nema nikakve bojazni. Imat ćemo dobrih 11 igrača na terenu.’

Hrvatska ima dan više odmora od Maroka, no oni su izuzetno motivirani…

‘Marokanci igraju za cijeli afrički kontinent. Izuzetno borbena i agresivna ekipa, dobro organizirana defenzivno, dobrog napadača u nekim utakmicama. Interesantna i dobro balansirana ekipa. Uz psihološku i mentalnu snagu bit će ih teško pobijediti. Čini mi se da s ovim rezervnim stoperima nemaju tu kvalitetu’, zaključio je Nenad Bjelica u analizi za HRT.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.2 ° C
7.2 °
4.8 °
90 %
0kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °
Ned
23 °
Pon
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: