6.6 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Hrvatski navijači razvili zastavu posljednji put na SP-u: Nabrijavaju se Vatreni, traži se nova medalja nogometaša

Navijači su ponovno u Dohi priredili novi show ispred hotela reprezentacije

Pročitajte još:

Hrvatska i Maroko od 16 sati kreću u lov na medalju. Utakmica, kad si u polufinalu, koju nitko ne želi igrati, ali opet, kad se središ nakon poraza, utakmica koja je velika nagrada i šansa za povratak s medaljom…

Svjestan je toga i izbornik Zlatko Dalić.

Obje momčadi motivirane
“Motiv je jasan, sve ćemo dati od sebe da ju osvojimo”.

Po već uobičajenoj šabloni, mnoštvo navijača razvilo je će 200-metarsku hrvatsku zastavu ispred hotela u kojem su smješteni ‘vatreni’.

Tradicija se ne napušta. I uoči utakmice za treće mjesto hrvatski navijači došli su ispred hotela gdje su smješteni ‘vatreni’. Ovog puta nitko iz stožera reprezentacije nije se spustio među navijače, ali neki su sa prozora svojih soba gledali krasne prizore.

Na putu prema bronci stoji nam Maroko koji ima određenih problema, ali imamo ih i mi. Juranović ima ozljedu lista, Vlašić ima virozu, no možda se oporavi, kao i Brozović koji je također ponovno upitan. Lovren nije trenirao s momčadi dan prije utakmice.

Ipak, očekujemo da će većina igrača biti na dispoziciji Zlatku Daliću koji će od njih složiti jednu kvalitetnu momčad koja danas može odgovoriti zahtjevima i osvojiti broncu, pa da svi zajedno možemo to skupa proslaviti.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
oblačno
6.5 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
2.1kmh
100 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
18 °
Sub
19 °
Ned
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: