5.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Ništa od ostavke, Sergej Jakirović ostaje na klupi Dinama!

Prema najnovijim informacijama, trener Dinama ostaje na svom radnom mjestu...

Pročitajte još:

Dinamo je u četvrtak šokantno poražen od Ballkanija, nogometnog prvaka Kosova s 2:0.

Susret u Prištini, ostat će upamćen kao jedan od najšokantnijih europskih poraza ‘Modrih’, barem što se tiče posljednjih sezona.

Sergej Jakirović našao se na udaru kritika, a javnost ga smatra glavnim krivcem za blijedu formu kroz koju zagrebački klub prolazi.

“Kad prespavam ću donijeti odluku jer smatram da sam i ja odgovoran za ovo. Najgore je kad govoriš da te netko buši, ali kad izađeš na teren, onda se moraš zapitati zašto se to događa. Ovo je za mene najteži poraz. Ovo nema veze s vezom, ovo je bruka. Nezamislivo je ovo za mene.

Ispričavam se svim navijačima Dinama koji ovo ne zaslužuju. Ja snosim odgovornost za ovo, ali se i igrači trebaju zapitati u dubini svoje duše što rade jer ovo klub poput Dinama ne zaslužuje”, rekao je Jakirović.

Momčad stala iza Jakirovića
Dinamo je odmah sinoć nakon utakmice sjeo na avion za Zagreb, a nakon što je prespavao Jakirović je ujutro došao na trening. Sinoć je u svlačionici nakon utakmice bilo povišenih tonova, a kako doznajemo igrači su stali iza Jakirovića i on će, barem za sada, ostati na Dinamovoj klupi. Kako doznajemo, predsjednica uprave Dinama Vlatka Peras ne razmišlja o njegovoj smjeni.

Jakirović je samo jednim potezom pokazao kako se trebaju ponašati lideri nekoga kluba. I njemu na dušu ide i ovaj poraz i onaj na Poljudu, ali on je barem imao muda reći da sve skupa u Dinamu trenutačno ne valja.

Sad su na redu oni iznad njega. Smjena Jakirovića u ovom trenutku ne bi donijela ništa jer se tako trener može smjenjivati svaka dva, tri mjeseca. Puno veći problem je ono s čime trener radi, a to je nedovoljno kvalitetan kadar za što je kriv “sportski sektor” kluba na čelu s Vlatkom Peras i Darijem Šimićem.

Dinamo sad ima tijela koja mogu smjenjivati
Oni su ti koji su procijenili i koji su stavili svoj potpis na to da su ovi igrači dovoljno dobri za Dinamo. Jer, brutalna realnost je da oni bez glavnih zvijezda na terenu očito nisu puno bolji od pet milijuna eura vrijedne momčadi Ballkanija koja je uz to pokazala i neusporedivo veću želju i volju da dođe do velike pobjede.

U Dinamu su mjesecima kukali da nemaju tijela kluba, a sad kad su ih odabrali imaju priliku smijeniti one koje se smatra odgovornima u klubu. Jer netko za ovakvo stanje u klubu mora odgovarati i to platiti svojom pozicijom.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.1 ° C
7.2 °
2.5 °
89 %
0.5kmh
7 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: