18.4 C
Zagreb
Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Osječki vatrogasci poslali dirljivu poruku kolegi koji je zadobio opekline: ‘Drži se, prijatelju…’

Još nisu razjašnjene okolnosti pod kojima je vatrogasac Gajski upao je u šaht s vrelom tekućom plastikom

Pročitajte još:

Osječki vatrogasci poslali su poruku podrške teško ozlijeđenom kolegi koji je zadobio opekline prilikom gašenja velikog požara na deponiju plastike tvrtke Drava International.

Vatrogasac Marijan Gajski (36) iz Našica, kojega prijatelja od milja zovu Dudy, prilikom gašenja požara upao je u rastopljenu plastiku te je zadobio teške opekline koje su zahvatile tridesetak posto tijela, navode 24sata.

– Podrška kolegi vatrogascu Marijanu Gajskom, djelatniku JVP-a Našice, na brzom oporavku, nastradalom prilikom gašenja požara u Drava International. Svi vatrogasci JVP-a Grada Osijeka i cijele županije su uz tebe, drži se prijatelju i vrati se u naše redove što prije – poručili su mu kolege vatrogasci iz JVP Osijek.

Podsjetimo, u još nerazjašnjenim okolnostima upao je u šaht s vrelom tekućom plastikom. Kolege su ga uspjele izvući te su ga hitno prevezli u KBC Osijek. Liječnica Ivana Haršanji Drenjančević otkrila je u četvrtak kako je bio u kritičnom stanju.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
18.4 ° C
18.8 °
16.5 °
72 %
4.6kmh
20 %
Čet
22 °
Pet
16 °
Sub
17 °
Ned
22 °
Pon
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9330
GBP
1,1691
CHF
1,0230
CNY
0,1289
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: