12.7 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

Oprašta li se Modrić danas od svetog dresa? Otkrit će to danas!

Mnogi priželjkuju da kapetan odradi još i kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj, a možda i da zaigra tamo pa se tek nakon toga oprosti od reprezentacije

Pročitajte još:

Došao je i taj dan. Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 20.45 igra finale Lige nacija. Više od 20.000 hrvatskih navijača dolazi u Rotterdam podržati ‘Vatrene’, a traži se i karta više jer svi žele vidjeti kako Luka Modrić podiže trofej u hrvatskom dresu. Ali, zadnja prepreka na tom putu su Španjolci.

Luka Modrić donio je odluku o igranju za Hrvatsku i rekao da će ju javno obznaniti nakon Lige nacija.

To ne znači nužno da bi Modrić to trebao napraviti danas, no postoji ta mogućnost. O tome da je prelomio može li s uskoro 38 godina nastupati i dalje na najvišoj razini za Hrvatsku, ali i Real Madrid, Modrić je govorio u najavi polufinala natjecanja protiv Nizozemske. Hrvatska je tu utakmicu pobijedila 4:2 nakon produžetka i plasirala se u finale.

“Fokusiran sam na Ligu nacija. O budućnosti u reprezentaciji govorit ću nakon toga. Imam odluku, ali fokus sada nije na tome. Uvijek uživam igrati za reprezentaciju. Veseli me i ispunjava svaki dolazak ovamo. Nema veze što se približava moj kraj, nije da zato više uživam. Svaki trening me ispunjava. Dok mislim da mogu pomoći, nema razloga da ne budem ovdje”, rekao je Modrić početkom tjedna.

Modrić: Kada se završi Liga nacija, onda možemo pričati o svemu
Nije poznato hoće li hrvatski kapetan nastaviti igrati za Hrvatsku nakon Lige nacija. Dalićeva reprezentacija bori se za Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj i ima velike šanse za plasman na završni turnir. Modrićev reprezentativni status ovisit će i o onom klupskom. Trenutno je u Real Madridu, no postoji ogroman interes iz Saudijske Arabije.

“Što se tiče budućnosti u Realu… Već sam sve rekao, sve što bih sada rekao bilo bi ponavljanje. Fokus je na reprezentaciji. Kada se završi Liga nacija, onda možemo pričati o svemu.” Modrić za Hrvatsku ima 165 nastupa i 24 gola, a za reprezentaciju igra od 2006. godine. Osvojio je s Hrvatskom srebrnu i brončanu medalju na prethodna dva Mundijala, a sada lovi i prvo zlato.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
12.7 ° C
13.3 °
11.4 °
89 %
2.1kmh
20 %
Sub
21 °
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
24 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: