6.3 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Oršić: ‘Prošlo polufinale gledao sam u kafiću u kvartu. Slavili k’o ludi’

Pročitajte još:

Hrvatsku u utorak od 20 sati očekuje polufinale Svjetskog prvenstva protiv Argentine.

Vatreni će morati temeljito pripremiti susret s temperamentnim Argentincima, isto kao što su i protiv Brazila. Pa ne padati na provokacije i “prljave” poteze ‘gauchosa’ po kojima su poznati.

Ustvari, iz tabora Hrvatske stižu informacije da se protiv Argentine očekuje gotovo identična utakmica kao protiv Brazila.

Mislav Oršić na ovom turniru nije previše igrao, ali je bio jedan od ključnih igrača pobjede nad Brazilom u četvrtfinalu. Upravo je njegovu asistenciju Bruno Petković pretvorio u gol i odveo utakmicu u penale gdje Hrvatska ne gubi. Oršić je u razgovoru za Novu TV najavio susret s Argentinom.

”Sigurno da će biti vrlo teška utakmica za nas, kao i Brazil. Bit će možda i identična utakmica zato što ćemo se identično morati postaviti u blok, svih 11 iza lopte pa iz kontre tražiti priliku. Naš stožer će dobro analizirati sve. Mislim da se ne mogu uspoređivati klupske utakmice s reprezentacijom. Pogotovo ne na Svjetskom prvenstvu, svi ovdje živimo naše najljepše dane i nadamo se da će trajati što duže”, rekao je Oršić, a onda je progovorio o virozi koju je imao prije Brazila.

”Ja sam u redu, još se oporavljam, čujete mi po glasu, ali imamo još dva dana do utakmice. Glas nije zbog slavlja, još me drži malo.” Zanimljiv odgovor dao je igrač Dinama na pitanje gdje je gledao prošlo polufinale Hrvatske s Engleskom u Rusiji.

”Prije četiri godine sam gledao na kvartu s prijateljima, u kafiću smo bili i slavili kao ludi. Ostale utakmice sam gledao na pripremama u Sloveniji. Šteta bi bilo da ne napravimo taj završni korak, zašto ne sanjati. Nadam se da ćemo uspjeti u tome”, rekao je krilni napadač Dinama i Hrvatske.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
3.3 ° C
6.5 °
0.8 °
88 %
1kmh
0 %
Pet
14 °
Sub
10 °
Ned
7 °
Pon
9 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: