16.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Javio se vozač koji je izbacio splitsku glumicu iz autobusa: Laže! Pa svi su pljeskali kad je izlazila van

Pročitajte još:

Splitska glumica Uršula Najev jučer je na Facebooku objavila kako je na zagrebačkom autobusnom kolodvoru doživjela neugodno iskustvo kada ju je iz autobusa izbacio vozač Flixbusa jer je imala kartu za sutrašnji dan. Kazala je kako vozač nije bio ljubazan nego je vikao na nju zbog čega je dobila napadaj panike. Danas se za 24 sata javio i vozač autobusa, koji tvrdi kako glumica ne govori istinu.

– Standardna procedura ukrcaja putnika i prtljage se odvijala po planu i programu, ništa nije naslućivalo da će nam radni dan završiti tako što će biti medijski popraćen sa svih strana zbog nikoga. Ja, Ante Bonacin, sin Ivice iz Kaštel Sućurca sam bio na vratima i gledao i skenirao karte, kolega Žarko Jukić, sin Slavka iz Čavoglava je slagao prtljagu. Prilikom skeniranja i provjere karata sve je teklo u redu, međutim kao i uvijek, 70 posto putnika koji kad im se pogleda karta uđu u bus, ostave stvari i opet izađu van. U svoj toj gunguli gdje je nemoguće zapamtiti sva lica jer nisam kompjuter, ljudi ulaze i izlaze. Kad se posumnja na nekoga, karta se ponovno skenira. S obzirom na to da smo ukrcavali prtljagu pred polazak i na desnu stranu za putnike koji žele izaći u Solinu bili smo razapeti na sve strane. Kako je dama ušla, ja ne znam, no u svakom slučaju prije ulaska se broje putnici da provjerimo sami sebe – prepričao nam je vozač autobusa.

Rekla nam je: ‘Vidjet ćete vi svog Boga, mrš, stoko jedna’

– U tom brojanju taman je došla cura s kartom, a nama u busu je bilo 53 putnika, dakle netko je višak u busu, netko tko nema kartu. Na mikrofon sam upitao dva puta da li ima netko da mu karta nije pregledana, nitko se nije javio. Zatim sam krenuo u ponovno pregledavanje karata, osobu po osobu, sjedalo po sjedalo. Kada sam došao do petog, šestog reda dotična osoba mi vadi nevaljanu kartu, odnosno kartu za sutradan – rekao je Bonacin i tvrdi da je glumici objasnio da ne može putovati.

– Objašnjavam joj da ne može putovati s nama jer nema valjanu kartu i da napusti bus kako bi cura koja ima kartu mogla sjesti. Na to je dama rekla: ‘Neka mala sjedi na skalama, ja danas moram doći u Split.’ Ja sam joj opet ponovio da mora izaći van jer bus neće krenuti dok ne izađe i da već kasnimo desetak minuta zbog nje.

– Ona je inzistirala da joj ja vratim pare za kartu, na što sam ja rekao: ‘Niti sam vam ja prodao, niti vam ja imam šta vraćati, izađite iz busa jer ću zvati policiju. Mlada damo, vi nemate kartu i ne možete putovati s nama.’ Na spomen policije je izašla i u odlasku nam slatko rekla: ‘Mrš, stoko, vidjet ćete svoga boga.’ Jako lijepi vokabular za jednu glumicu – dodao je.

Kaže kako su putnici iz busa pljeskali kad je glumica izlazila iz autobusa.

– Pedeset i tri putnika su slavila pljeskom kada je napokon izašla iz busa. Ja nisam tada ni znao o kome se radi, već su nam putnici rekli da ćemo sada završiti u novinama jer da ona od ovakvih izmišljenih scena živi. Mi se ne kajemo ni za što. Opet bi isto postupili jer radimo časno i pošteno posao koji volimo, kako ja, tako i moj kolega – dodao je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.7 ° C
13.8 °
11.9 °
54 %
2.6kmh
0 %
Pet
12 °
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: