20.5 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Ovo nitko nije očekivao: Real ponudio Modriću trenerski posao!

Carlo Ancelotti prije dva mjeseca ponudio je Luki Modriću mjesto u trenerskom stožeru Real Madrida odluči li se umiroviti.

Pročitajte još:

Hrvatski kapetan najprije je odbio tu ponudu, ali navodno je odlučio još malo razmisliti.

Ugledni The Athletic piše kako je Carlo Ancelotti ponudio Luki Modriću opciju da i sljedeće sezone ostane u Real Madridu. Naime, u stručni stožer Kraljevskog kluba želio bi ga angažirati upravo aktualni trener Carlo Ancelotti.

Puno se špekulira o njegovoj idućoj destinaciji pa se spominje povratak u Dinamo te odlazak u MLS ili Saudijsku Arabiju.

Nekako se najmanje priča o tome da bi Modrić mogao i okončati svoju karijeru nakon Eura u Njemačkoj, a The Athletic donosi priču koja sugerira da bi se tako nešto ipak moglo dogoditi. Naime, Carlo Ancelotti ponudio je Modriću priliku da se pridruži njegovom trenerskom stožeru u Real Madridu, odluči li se umiroviti na kraju sezone.

“Ancelotti je Modriću ponudio da se pridruži njegovom timu prije otprilike dva mjeseca. Iako je hrvatski reprezentativac bio zahvalan na prilici, isprva ju je odbio. Međutim, izvori koji su upoznati sa situacijom kažu da to nije bilo “definitivno ne”, sugerirajući da će Modrić ipak razmotriti prijedlog. Pritom su svjesni da je veznjak još uvijek gladan natjecanja i da mu je prioritet nastaviti igrati.

Kao što je slučaj od početka sezone, ideja o obnovi ugovora najmanje je vjerojatan scenarij, iako u ovom trenutku nema konačne odluke. Athletic je ovog mjeseca izvijestio da Modrić tek treba donijeti odluku o svojoj budućnosti, a izvori bliski igraču kažu da ne misle da mu se žuri s donošenjem odluke. Plan mu je dobro završiti sezonu i potom uživati ​​u uspješnom Europskom prvenstvu s Hrvatskom”, navodi britanski medij.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
21.1 ° C
21.6 °
17.1 °
38 %
5.1kmh
0 %
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: