15.9 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Ovo se rijetko viđa: Luka Modrić izlazio je iz igre, a onda su reagirali turski navijači

Luka Modrić je dobio ovacije 40 tisuća Turaka.

Pročitajte još:

Na teškom gostovanju Hrvatska je pobijedila Tursku 2:0 i došla do prve pobjede u kvalifikacijama za Euro.

Pred Vatrenima je završnica Lige nacija u lipnju, a prije toga je trebalo riješiti opasne Turke.

U takvu listu besmrtnih spada i hrvatski maestro Luka Modrić. Gdje god dođe, izazove oduševljenje navijača. Pa tako i u Turskoj. Hrvatska je slavila na teškom gostovanju u Bursi 2-0 u drugom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a kapetan ‘vatrenih’ bio je pod posebnom prismotrom domaćih igrača, ali i navijača. Mnogi su došli uživati u njegovim genijalnim potezima i virtuoznosti. Takvih na svijetu je jako malo. Igrači koji pune i stadione protivničkih momčadi.

Cijene i Turci klasu neuništivog Luke koji i s 37 godina igra na čudesnoj razini pa su ga počastili ovacijama. Kada je u 84. minuti izašao iz igre, gledatelji su se ustali i ispratili ga gromoglasnim pljeskom. Izraz velikog poštovanja i divljenja. Neki od njih su ga prvi put uživo gledali, a vjerojatno i posljednji.

Video pogledajte OVDJE

Nešto što posljednih godina viđamo na nogometnim stadionima diljem Europe kada god se pojavi Luka. Majstor na čije poteze je teško ostati ravnodušan, a mnogi bi ga još godinama htjeli gledati na terenu. Nažalost, ova predstava jednom će morati završiti, ali dok god možemo, uživajmo u toj magiji.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
18.9 ° C
19.9 °
14.1 °
57 %
4.1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: