15.1 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Pogledajte kako je Neymar dobio crveni karton zbog simuliranja!

Neymar je dobio dva potpuno nepotrebna žuta kartona u samo dvije minute i time znatno otežao put do pobjede svojoj momčadi. Osim toga, čeka ga i suspenzija zbog isključenja...

Pročitajte još:

Brazilske suze, pogotovo Neymarove (30), obišle su cijeli svijet kada je Hrvatska izbacila Brazil sa Svjetskog prvenstva u Katru. ‘Seleçao’ je imao velike ambicije, silno su htjeli osvojiti šestu “zlatnu boginju”, ali Hrvatska im je srušila snove. Poraz je pogotovo utukao Neymara, glavnu brazilsku zvijezdu.

Danima je Neymar bio tužan zbog poraza, a nakon odmora i zabavljanja u rodnom mu Brazilu vratio se u PSG za nastavak klupske sezone. U četvrtak navečer PSG je igrao prvu prvenstvenu utakmicu nakon SP-a, a Neymar se nije proslavio.

Neymar i PSG dobro su započeli utakmicu. Brazilac je asistirao Marquinhosu za 1-0 u 14. minuti, ali branič PSG-a zabio je autogol u 51. minuti za izjednačenje.

Odlučujući pogodak za pobjedu zabio je Kylian Mbappe u 96. minuti iz penala koji je sam iznudio.

PSG se našao u velikim problemima jer je u 63. minuti ostao bez Neymara. Brazilski je reprezentativac uspio u dvije minute skupiti dva žuta kartona. Prvi je dobio zbog prekršaja, a drugi jer je simulirao prekršaj u protivničkom kaznenom prostoru. Pogledajte kako je htio prevariti suca.

PSG ostao na vrhu
Unatoč igraču manje PSG je bio bolji, ali je jalovo napadao. No do pobjede je ipak stigao u sudačkoj nadoknadi. Mbappe je iznudio jedanaesterac, a kasnije, u 96. minuti, sam ga je izveo za pobjedu 2:1 svoje momčadi. PSG je ostao na vrhu ljestvice te uz utakmicu više ima čak osam bodova prednosti u odnosu na Lens.


Standings provided by Sofascore

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
16.5 ° C
17.2 °
14.1 °
48 %
8.8kmh
20 %
Čet
16 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: