6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Pogledajte snimku: Messi se rasplakao u prijenosu nakon Hrvatske

Novinarka je nakon niza pitanja o utakmicI s Hrvatskom i finalu koje slijedi u nedjelju ipak htjela smanjiti pritisak koji je nad Messijem i Argentinom

Pročitajte još:

Messi je još jednom u nizu sjajnih partija na Svjetskom prvenstvu donio Argentini finale. U pobjedi 3:0 nad Hrvatskom iz penala je zabio prvi te nevjerojatnom akcijom donio Julianu Alvarezu treći gol. Messi u 35. godini igra zadnji SP koji mu je ujedno i posljednja šansa da osvoji jedini trofej koji do sada nije uspio. Nakon utakmice je argentinski nacionalni heroj davao intervju za državnu televiziju TVP, čija je reporterka na kraju zaključila:

Novinarka je nakon niza pitanja o utakmici s Hrvatskom i finalu koje slijedi u nedjelju ipak htjela smanjiti pritisak koji je nad Messijem i reprezentacijom Argentine.

– Ne postoji dijete koje nema tvoj dres, bilo da je originalni ili replika, izmišljeni ili stvarni, to ti iskreno kažem – zaključila je novinarka dok se Messi za to vrijeme mogao tek smješkati.

Argentinci su u utorak navečer pobijedili u polufinala SP-a u Katru Hrvatsku s 3-0. Messi je zabio nakon dvojbenog penala, dva pogotka dodao je Alvarez. Tko će im biti protivnik u finalu, a tko u borbi za treće mjesto, saznat ćemo nakon utakmice Francuske i Maroka.

Messi je vidljivo duboko dirnut bez riječi odslušao sve ovo što mu je novinarka rekla te je cijelo vrijeme gutao suze.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.2 ° C
7.2 °
4.8 °
92 %
1kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °
Ned
23 °
Pon
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: