7.9 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Poslušajte kako srpski komentator ispratio pobjedu Hrvatske: ‘Je li ovo penal? Trebao bi biti…’

Najčešće su njegovi prijenosi na SP-u završavali sjetom u govoru, odnosno 'knedlom u grlu' jer Hrvatska je stigla sve do polufinala i na kraju osvojila broncu. A briljirao je i u prijenosu iz Turske

Pročitajte još:

Komentator srpskog ArenaSporta tijekom Svjetskog prvenstva u Katru ‘osvojio je’ sve nagrade za ‘najobjektivnije’ izvještavanje.

Hrvatska je sinoć ostvarila važnu pobjedu od 2:0 nad Turskom u drugom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. I dok se u Hrvatskoj slavilo i slavilo, komentatoru srpskog ArenaSporta kao da su potonule sve lađe.

Nije mu ovo prvi put da sa sjetom i tugom u glasu komentira uspjehe Hrvatske reprezentacije te da navija u trenutcima kada Hrvatska primi gol, isto je bilo i tijekom cijelog Svjetskog prvenstva, a to se ni ne trudi sakriti.

Ništa drukčije nije bilo ni jučer protiv Turske.

“Ima li udarca, ima li gola? Hrvatska vodi. Mateo Kovačić za šok u Bursi”, komentirao je kao da mu se cijeli svijet srušio, a nije bilo puno drukčije i za vrijeme drugog gola.

“Pašalić, Pašalić.. i plus dva”, samo je kratko rekao, bez da je uopće i spomenuo strijelca Kovačića.

U sličnom tonu je komentirao i spornu situaciju iz drugog poluvremena: “Kadioglu pada! Je li ovo penal? Trebao bi biti, no, kaže sudac Ekberg da ga nema.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.1 ° C
7.2 °
2.5 °
89 %
0.5kmh
7 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: