6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Poslušajte snimku: Evo kako je Dejan Lovren vrijeđao novinare

Pa sad se podsmjehuješ tu, smrade jedan. Ti i ova gospođa. Nisi to snimio kad se smijao. Nisi to snimio, je li tako, vikao je Lovren, ničim izaazvan, u mix zoni

Pročitajte još:

Obiteljska atmosfera na stadionu Khalifa. Navijači zagrljeni pjevaju ‘Moja domovina’, igrači zajedno s djecom i suprugama uživaju u trenutku, ljube brončane medalje i poziraju za fotografije. A u mix zoni, nažalost, bijesni Dejan Lovren vrijeđa hrvatske novinare.

Lovren je nerijetko znao biti incidentan u svojim reakcijama i neugodan prema novinarima nezadovoljan kritikama ili pitanjima, zbog čega se ranije i ispričavao. Kao i, uostalom, na posljednjoj presici reprezentaciji.

Iako je prethodno opširno govorio za inozemne medije, a zatim se srdačno pozdravio s ruskim novinarom, Lovren je samo prošao “hladan kao šprica” ​​na pitanje je li raspoložen za razgovor s medijima nakon utakmice.

Nakon što je otišao iza zida, nije dugo trebalo da se ponovno vrati. Zasmetalo mu je što se netko nasmijao, a onda je žrtvu našao u novinaru Slobodne Dalmacije, a nije poštedio niti jednog kolegu iz Hrvatske koji je honorarac.

Lovren je napravio najveći skandal u mix zoni na cijelom prvenstvu, jer ovakva scena nije viđena u dosadašnje 62 utakmice na Svjetskom prvenstvu.

Tijekom skandaloznog obraćanja novinaru upotrijebio je i neprimjerene riječi, a novinar mu je ubrzo odgovorio autorskim tekstom na svom portalu.

Što je Lovren rekao hrvatskom novinaru poslušajte u zvučnom zapisu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.9 ° C
7.7 °
5.8 °
93 %
0.5kmh
75 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: