7.3 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Pročitajte što svjetski mediji pišu jutro nakon vatrene bronce: Svi citiraju Zlatka Dalića

Zlatko Dalić je u svoj trenerski CV dodao još jedan veličanstveni uspjeh, tijekom svog mandata na klupi vatrenih osvojio srebro i broncu na svjetskim smotrama

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija napravila je novi maestralni uspjeh osvajanjem svjetske bronce za koju smatraju kako je zlatnog sjaja. Vatreni su porazili Maroko u ogledu za treće mjesto rezultatom 2:1 i tako osvojili treće odličje za Hrvatsku od naše samostalnosti, što je zbilja fantastičan uspjeh. Joško Gvardiol i Mislav Oršić su sjajnim pogocima donijeli Zlatku Daliću drugu medalju u njegovom mandatu, ostaje nam i pokušaj osvajanja final four Lige nacije.

Izbornik Hrvatske je novi veliki uspjeh popratio rečenicom koju citiraju svi svjetski mediji: “Osvojili smo brončanu medalju zlatnog sjaja.” Dodao je: “Ovo je kao da smo večeras osvojili zlato. Ovo je medalja za hrvatski narod.”

Prvu od navedenih rečenica prenose BBC, Guardian, Marca i stotine tviteraša. Tako je frazetina o bronci zlatnog sjaja, stalno ponavljana u Hrvatskoj još otkako je nogometna reprezentacija osvojila broncu na SP-u 1998., sada postala poznata i globalno.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
oblačno
7.3 ° C
7.7 °
5.4 °
88 %
1kmh
100 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
18 °
Sub
19 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: