5.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Procurila fotka! Kolinda se opremila za Katar: Pazite u čemu će bodriti Hrvatsku

Pročitajte još:

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović putuje u Katar, a tamo je možemo očekivati u itekako zanimljivoj modnoj kombinaciji.

Riječ je o narodnoj nošnji iz Posavine, a Grabar Kitarović je u Katru planira odjenuti u svečanim prilikama.

Iako nije poznato kamo će se Kolinda zaputiti, neki nagađaju kako je u pitanju Svjetsko nogometno prvenstvo koje u nedjelju počinje u Kataru i gdje će Hrvatska za točno tjedan dana, 23. studenog od 11 sati, igrati prvu utakmicu protiv Maroka.

kolinda nosnja

Kolinda Grabar-Kitarović jako je vezana uz hrvatsku nogometnu reprezentaciju, koju je bodrila na putu do srebra na Mundijalu u Rusiji prije četiri godine. Svjetsku javnost obišle su fotografije nje u suzama po pljusku nakon poraza od Francuske, dok je grlila igrače i čestitala im.

Ranije je, poslije velikih pobjeda u nokaut-fazi, s igračima slavila u svlačionici. Rekla je kako je u Rusiji bila i predsjednica i navijačica.

– Predsjednik Fife Gianni Infantino rekao je da nije problem ako nosim nacionalne boje i nisam kršila dress kod za one koji se toga boje. Nije to bio problem ni za Putina ni za Macrona, koji je također bio nabrijan tijekom utakmice i čestitao je kod oba naša gola – ispričala je Kolinda.

Nakon finala spustila se u svlačionice s dvojicom predsjednika.

– Čestitali smo našima, fotografirali se. Nažalost, ovaj put nije bilo videa jer ga nije imao tko snimiti. Išli smo i u svlačionicu Francuske i čestitala im. Bilo mi je divno kad su počeli vikati “Croatie, Croatie” – dodala je.

Bivša predsjednica htjela je, kaže, biti čovjek i pokazati kako svi vole svoju domovinu i reprezentaciju, kako su ponosni na igrače koji predstavljaju malu državu koja nije velika po broju stanovnika i teritoriju, ali je po srcu velika i ostvarila je ogroman uspjeh.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
0.5kmh
75 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: