16.2 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Rakitić poslao poruku Vatrenima uoči polufinala: ‘Nije iznenađenje da Hrvatska pobjeđuje velike reprezentacije’

Pročitajte još:

Ivan Rakitić je prije četiri godine bio jedan od najvažnijih kotačića Zlatka Dalića u pohodu na finale Svjetskog prvenstva.

“Nije lako biti u ovoj ulozi navijača. Lijepo je vidjeti na što je Hrvatska sposobna napraviti rezultat. Svi navijamo i svi živimo kao jedno. Nije realno da je Hrvatska opet ovdje. Velike čestitke dečkima i neka odu do kraja”, rekao je za RTL.

Tijekom razgovora osvrnuo se i na jedanaesterce protiv Brazila.

“Bio sam siguran da će naši zabiti i samo sam čekao da Livi ponovi što je već napravio. Više nije iznenađenje da Hrvatska dobije Brazil i te bitne reprezentacije. Moramo biti samopouzdaniji i uvjereni da je Hrvatska moćna. Ne znam kakva je ta FIFA ljestvica, no ako Hrvatska nije među prve tri reprezentacije nešto je s tim bodovima naopako”.

Rakitić je prije četiri godine, u Rusiji, bio taj koji je u najvažnijem trenutku uzimao loptu i u raspucavanju pucao odlučujući penal, a sada je objasnio kakav je to osjećaj i kako mu je gledati raspucavanje preko televizije.

“Ja volim biti tu, volim u tom trenutku uzeti loptu. Gledati na televiziji je ludo. Gledaš utakmicu, skačeš, pa se ljutiš, a ne možeš ništa napraviti. To je najgore, ne znam koliko godina izgubimo u tim trenutcima. ali kad Livi to obrani, ta radost, ta sreća to je nešto neopisivo”, poručio je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
15.8 ° C
16.7 °
13.7 °
37 %
3.6kmh
20 %
Sub
16 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
10 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: