10.4 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Real Madrid pripremio 100.000.000€ za Guardiolu i uzda se u Modrićevu pomoć

Pročitajte još:

Joško Gvardiol zaludio je nogometni svijet nastupima za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu. Mladi branič posebno je blistao na utakmici protiv Belgije te će vjerojatno u jednom od dva naredna prijelazna roka napustiti Leipzig i potpisati za neki od najvećih europskih klubova.

Joško Guardiol slomio je nos desetak dana prije početka Svjetskog prvenstva, u Katar je došao s maskom preko lica, ali hrvatski zoro djeluje toliko dominantno na terenu da je tijekom dana iskočilo ime Real Madrida kao ozbiljnog interes za potpis možda najtalentiranijeg stopera današnjice.

Naime, talijanski novinar Alfredo Pedula tvrdi da Real, kao i Chelsea, koji je djelovao kao lider u utrci za zlatnog pijetla Leipziga, za nadolazeće ljeto ima spremnih 90.000.000 eura. No, nije nemoguće da se Kraljevski klub izbori za konkurenciju, dočeka kraj Svjetskog prvenstva i već na zimu posegne za Guardiolom. Bundesligaš bi u tom slučaju tražio oko 100.000.000 eura.

Na Santiago Bernabeu svakako računaju na pomoć koju bi im mogao pružiti njihov Luka Modrić pokušavajući uvjeriti svog reprezentativnog kolegu da je najveći nogometni klub na planeti idealno mjesto za njega.

Je li Real trenutno na stoperskim pozicijama popunjen Davidom Alabom, Antoniom Ridigerom i Ederom Militom, no o stoperu od devet znamenki odštete nema razmišljanja bez jasnog plana i pripremljenog standardnog mjesta u momčadi.

S hrvatskim reprezentativcem osigurali bi se za sljedećih deset godina i polako krčili put smjeni generacija budući da Alaba ima 30, a Ridiger 29 godina.

Već s 20 godina Guardiol pokazuje savršenu zrelost igrača koji se bliži četvrtom desetljeću života te da i nakon izlaska iz tinejdžerskih dana može zapovijedati obranom viceprvaka svijeta i, prema onome što je bilo prikazan u Kataru, svrstati se u red najboljih stopera svjetskog prvenstva.

Podsjetimo, prije dvije godine Guardiol je odbio prijeći iz Dinama u Leeds United jer se nije osjećao dovoljno spremnim za Premierligu. Trenutno pokazuje da može igrati gdje god želi.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
10.4 ° C
12.8 °
7.1 °
70 %
2.6kmh
75 %
Čet
11 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: