12.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Record: Ronaldo zaprijetio odlaskom iz reprezentacije! Portugal: Nije istina

Pročitajte još:

Kada je vidio da kreće s klupe protiv Švicarske, Cristiano je planuo. Zatražio je razgovor s izbornikom Fernandom Santosom i zaprijetio da će otići iz Katra

Cristiano Ronaldo (37) jedan je od najvećih nogometaša u povijesti i najbolji strijelac u povijesti nogometa s 819 golova. To mu nitko ne može oduzeti. No, ne može shvatiti jednu stvar. A to je da nitko nije pobijedio u borbi s prirodom. Ne može se pomiriti da je njegov vrhunac prošao i da se bliži mirovina.

Portugalski Record danas javlja da je došlo do potpune eskalacije odnosa između Ronalda i izbornika Fernanda Santosa te da je Ronaldo zaprijetio da će napustiti reprezentaciju i vratiti se u Portugal. To se dogodilo tijekom razgovora u kojem je Santos priopćio Ronaldu da neće biti u prvih 11 protiv Švicarske.

Ipak, Ronaldo se nakon nekog vremena ohladio i odustao od odlaska iz reprezentacije, ali ga sada protiv Maroka čeka ista sudbina. Izvjesno je da će ga Santos ponovno ostaviti na klupi, a Record piše da bi to onda mogao biti konačan kraj Ronalda u reprezentaciji.

Javili se Portugalci
Sada se oglasio i Portugalski nogometni savez. “Vijesti koje su danas objavljene tvrde da je Cristiano Ronaldo u razgovoru s izbornikom Fernandom Santosom zaprijetio da će napustiti reprezentaciju Portugala i otići iz Katara. Portugalski nogometni savez ovim putem želi pojasniti kako kapetan naše reprezentacije ni u jednom trenutku nije prijetio napuštanjem Katara”, navode pa dodaju:

“Svaki dan koji Ronaldo provede u reprezentaciji je jedinstven po razini posvećenosti i profesionalizma koju demonstrira, njegova posvećenost reprezentaciji nikad nije bila upitna. Svoju posvećenost je demonstrirao i na utakmici sa Švicarskom. Svi smo usmjereni prema tome da ovo Svjetsko prvenstvo bude najbolje koje je Portugal ikad odradio.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.7 ° C
13.8 °
11.9 °
54 %
2.6kmh
0 %
Pet
12 °
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: