13 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Skandalozno otkriće: Uprava Dinama jednog Boysa prošvercala iz Grčke i vratila ga u avionu s nogometašima?

Navodno su mu dali Dinamovu odjeću, ukrcali na charter let i dovezli u Zagreb

Pročitajte još:

Vodstvo Nogometnog kluba Dinamo je već mjesec i pol dana “na iglama”.

Naime, prema pisanju Nacionala, Dinamo strahuje da u javnost ne iscure informacije o tome kako se 8. kolovoza, kad se avion s kompletnom Dinamovom ekipom vraćao iz Atene nakon što je utakmica s AEK-om otkazana zbog nereda u kojima je smrtno stradao jedan grčki navijač, u tom avionu nalazio jedan “slijepi putnik“.

Naime, Nacional tvrdi da su u Grčku putovala 64 člana Dinamove delegacije, a iz Atene se vratilo njih 65. Taj slijepi putnik, kažu, bio je jedan od pripadnika Bad Blue Boysa, kojeg je vodstvo Dinama u noći krvavih navijačkih sukoba i zatim masovnog uhićivanja hrvatskih navijača prošvercalo u hotel u kojem je boravila Dinamova delegacija. Također su mu dali klupsku odjeću, a onda su ga ukrcali na charter let i doveli u Zagreb.

Kako tvrdi Nacional, riječ je o Dinu Kordiću, sinu Željka Kordića, zaposlenika i člana Skupštine Dinama. On je navodno nazvao Vlatku Peras u Atenu, a ona je onda poslala Miljenka Sakomana i Brunu Markovića da ga pokupe. Željko Kordić sve je navodno potvrdio policiji.

“Mali je nazvao oca, a ovaj je odmah nazvao Vlatku Peras i zamolio za pomoć. Ona je poslala šefa stadiona Miljenka Sakomana i organizatora puta Brunu Markovića da taksijem odu po malog. Našli su ga ondje potpuno mokrog od straha, prevezli do hotela i sakrili od policije. Ujutro su ga obukli u Dinamovu opremu i dovezli avionom u Zagreb”, rekao je Nacionalu jedan od više izvora.

Nacional navodi i da je došlo do sukoba između Peras i Markovića, jer je on navodno od Peras tražio službenu potvrdu da ona traži prijevoz.

“Ona je njemu potpisala da ga na svoju ruku uvodi u avion”, kaže izvor Nacionala.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.5 ° C
15.5 °
8.6 °
75 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: