21.2 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Snimka bogatog Saudijca iz Al-Nassra postala hit: ‘Dao sam 200 milijuna za Ronalda, a on samo zna vikati siuuuu’

Bogati Saudijac divljao zbog nezadovoljstva zbog Ronalda nakon poraza u Superkupu

Pročitajte još:

U središtu priče koja se pojavila, a dolazi iz Saudijske Arabije, su Ronaldo, njegov novi klub Al-Nassr koji je izgubio Superkup od Al-Ittihad rezultatom 3:1 i navodni direktor kluba. Ronaldova avantura i nije započela onako kako su to priželjkivali i on i njegovi novi suradnici i kolege u klubu.

Al Nassr izgubio je u utakmici Superkupa od Al-Ittihada 3-1 čime je prekinut dugi pobjednički niz, a za Ronaldov prvijenac Saudijci će se morati još strpjeti.

Ronaldo se našao na meti kritika, a trener Rudi Garcia nakon utakmice se osvrnuo na Portugalčevu promašenu šansu u prvom dijelu koja je po njemu promijenila tijek utakmice.

Na društvenim mrežama pojavio se video u kojem navodno jedan od direktora saudijskog prvoligaša oponaša Ronaldovu poznatu proslavu prigovarajući koliko je klub izdvojio za njegov transfer, ali vrlo vjerojatno se radi o montaži.

@dalu_cajamarca 🤣🤣🤣Estan enojadisimos😅 , siquiera agardezcan , que ya les sale el siuuuu….!!!#alnassar #alnassarfc #realmadridfc #arabiasaudita🇸🇦 #siuuuuu #cr7goat🐐 #cr7jr #ligaarabe🇸🇦 #cristianoronaldosfans1 #bichosiuuuuuuuu🐐🇵🇹 @نادي النصر السعودي #cristianoronaldoedit #humor #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #shiu #comandante #teamocr7 #💀💀 #🐐🇵🇹 ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

– Potrošio sam 200 milijuna na Ronalda, a on samo zna reći ‘siuuu’! – urlao je navodno Saudijac.

Podsjetimo, Al Nassr doveo je Portugalca za nevjerojatnih 200 milijuna eura godišnje čime je postao najplaćeniji sportaš svijeta, a tijekom trajanja ugovora zaradit će pola milijarde eura.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
20.4 ° C
21.1 °
18.2 °
51 %
6.2kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °
Uto
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: