10.8 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Španjolski izbornik: Neka se igrači seksaju prije utakmice, ne smeta mi, ali orgije nisu idealne

Pročitajte još:

Španjolska je na Svjetsko prvenstvo u Katar stigla bez ikakvih očekivanja. Nitko ih nije vidio u užem krugu favorita za naslov, svi pričaju o Argentini i Brazilu, ali već u prvoj utakmici pokazali su kakvu artiljeriju imaju na raspolaganju. S čak 7-0 isprašili su Kostariku.

U nedjelju navečer čeka ih derbi kola protiv Njemačke, a raspoloženi izbornik Luis Enrique odgovarao je na pitanja na Twitchu. Pomalo neobično za jednog izbornika, ali obećao je da će biti u doticaju s fanovima dok god njegova reprezentacija bude igrala u Katru.

“Smiješno je igračima zabraniti seks prije utakmice. To je sasvim normalno. Orgije noć prije utakmice očito nisu idealne, ali hej…

Kada sam bio trener u klubu, igrači su noć prije utakmice bili kod kuće i to me nije zabrinjavalo. Oni to rade zato što žele i trebaju. Zdravorazumski ponavljam – svatko sa svojim partnerom. Kada sam igrao, ako sam noć prije utakmice bio kod kuće sa svojom ženom, radili smo što smo morali”, odgovorio je Enrique.

Zanimljivo, u kadru ima i potencijalnog zeta. Riječ je o Ferranu Torresu koji je u vezi s njegovom kćerkom Sirom Martinez. U Barceloni se baš nije naigrao ove sezone, ali Enrique ga je poveo u Katar. Započeo je protiv Kostarike i zabio dva gola. A na pitanje uoči utakmice hoće li igrati, Enrique je ispalio:

– To je vrlo lako, Ferran Torres će startati, inače će moja kći krenuti za mnom i odrubiti mi glavu – kazao je Španjolac i nasmijao sve.

O odnosu igrača i trenera, ali i obiteljskom, progovorio je i Torres.

– Mislim da trener i ja znamo razlikovati kada je to obitelj, a kada smo u profesionalnom odnosu. Ponašamo se prirodno i dobro se slažemo. Ne postoji nikakav pritisak – zaključio je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.4 ° C
9.8 °
6 °
76 %
3.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: