17.7 C
Zagreb
Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Sramota u Engleskoj, Manchester City pokrenuo istragu zbog uvredljivih povika slavnom Britancu

Iz kluba obećali da će poduzeti najstrože mjere protiv svih za koje se utvrdi da su umiješani

Pročitajte još:

Manchester City je osudio uvredljive povike nakon smrti sir Bobbyja Charltona koji su se navodno čuli na Etihadu tijekom subotnje utakmice Premiershipa protiv Brightona.

Uoči susreta odana je počast bivšem velikanu Manchester Uniteda i Engleske, čija je smrt u 86. godini objavljena u subotu poslijepodne.

Naime, s tribina su se navodno mogli čuti uvredljivi povici na račun preminule legende Manchester Uniteda, sir Bobbyja Charltona.

Iz kluba su se oglasili i poručili da će istražiti situaciju, te su se ispričali Charltonovoj obitelji.

”Manchester City FC iznimno je razočaran zbog izvješća o uvredljivom skandiranju malog broja pojedinaca na račun sir Bobbyja Charltona na subotnjoj utakmici Premiershipa protiv Brighton and Hove Albiona. Klub najoštrije osuđuje ove povike i bezrezervno se ispričava obitelji i prijateljima sir Bobbyja te svima u Manchester Unitedu. Na ovaj dan, kada je cijeli stadion odao počast našoj legendi Francisu Leeju (legenda Cityja, kasnije predsjednik i glavni dioničar, preminuo ranije ovoga mjeseca, op. a.), navijači Manchester Cityja trebali bi razumjeti i cijeniti jednako kao i svi drugi potrebu za poštovanjem. Naši stručnjaci za sigurnost pregledavaju snimke CCTV-a u dvoranama. Zahvalni smo onima koji su se već javili i prijavili ovaj slučaj.”

Iako je i Cityjeva legenda Francis Lee napustila ovaj svijet, navijači drugog dijela Manchestera nisu imali obzira prema preminulom čovjeku s neprijateljske strane. Oglasila se i Premier liga:

”Svi u Premiershipu užasnuti smo što čujemo izvještaje o uvredljivom skandiranju sir Bobbyju Charltonu na subotnjoj utakmici na stadionu Etihad. Podržavamo Manchester City koji traži informacije o odgovornima.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
17.7 ° C
18.3 °
16 °
58 %
5.1kmh
0 %
Pon
18 °
Uto
22 °
Sri
19 °
Čet
16 °
Pet
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9287
GBP
1,1665
CHF
1,0246
CNY
0,1288
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: