16.5 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

HNS se sastao zbog Zlatka Dalića, poznata je odluka o izborniku

Zlatko Dalić objasnio je razloge poraza protiv Turske i Walesa, kao glavni je naveden nedostatak čak petorice napadača, a najavio je da će za susrete protiv Armenije i Latvije pozvati nove igrače

Pročitajte još:

Završena je sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj je Zlatko Dalić morao objasniti razloge poraza u dvije kvalifikacijske utakmice protiv Turske i Walesa. Hrvatska je u tim utakmicama izgledala katastrofalno, kao nikad prije, a Izvršni odbor je jednoglasno prihvatio Dalićevo objašnjenje i dao mu podršku za preostale dvije utakmice, protiv Latvije i Armenije.

Još samo dva kola ostala su do kraja kvalifikacijskog ciklusa za europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine. Vatreni još moraju igrati protiv Latvije u Rigi te kontra Armenije u Maksimiru i nadati se kako će Wales kiksati kako bi se mogli izravno plasirati na smotru Starog kontinenta. U protivnom će u dodatne kvalifikacije.

Odbor je jednoglasno prihvatio uz taj razlog i detaljniju analizu oba poraza, podržali su Dalića nakon čega je izbornik obećao: “Hrvatska ću odvesti na Europsko prvenstvo.”

Počelo se već i naklapati o imenima koja bi trebala ispasti s popisa reprezentacije, a to su Petar Musa, Nikola Vlašić, Borna Barišić i navodno Josip Brekalo. Izbornik razmišlja o Dariju Melnjaku, Luki Sučiću, Franji Ivanoviću i Marcu Pašaliću.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.6 ° C
17.2 °
10.1 °
78 %
1.5kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: