26.2 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Srbi pišu o gospodskom potezu Gvardiola nakon utakmice sa Zvezdom, pao je dogovor za Beograd

Gvardiol je cijelu utakmicu s Crvenom zvezdom odgledao s klupe za pričuve

Pročitajte još:

Engleski velikan Manchester City krenuo je u obranu europskog naslova pobjedom 3-1 protiv Crvene zvezde koja je na Etihadu na poluvremenu vodila sa 1-0.

Pep Gvardiola nije mogao računati na ozlijeđene Johna Stonesa, Kevina de Bruynea, Jacka Grealisha i Matea Kovačića, a u početnom sastavu nije bilo niti Joška Gvardiola koji je utakmicu gledao s klupe.

Europski i engleski prvak je dominirao od prve minute. “Građani” su u prvom poluvremenu imali 71 posto posjeda lopte, a prema vratima Izraelca Omrija Glazera uputili su čak 22 udarca. Gosti samo jedan i to je bio pogodak.

Osman Bukari je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela nakon sjajne asistencije Mirka Ivanića izašao sam ispred Edersona i lijepo poentirao za šokantno vodstvo beogradskog kluba. Isprva je označeno zaleđe, ali VAR je promijenio tu odluku pomoćnog suca.

City je u nastavku nastavio sa svojom dominacijom okrenuvši rezultat s tri gola

U utakmici nisu sudjelovali hrvatski reprezentativci. Mateo Kovačić propustio je utakmicu zbog lakše ozljede, a Joško Gvardiol je ostao na klupi za rezervne igrače. Srpski novinari htjeli su nakon utakmice porazgovarati s Gvardiolom u mix-zoni Etihada, no Vatreni im se samo zahvalio:

– Nisam igrao, ne mogu stvarno, oprostite, pričat ćemo drugom prilikom, OK?

Srpski novinari upitali su ga kratko, hoće li to biti u Beogradu, kada se Zvezda i City opet budu susreli na Marakani, u posljednjem kolu, 13. prosinca?

– Može! – kratko je dobacio Gvardiol.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
26.6 ° C
26.9 °
24.3 °
34 %
3.6kmh
0 %
Pon
24 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
21 °
Pet
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: