6.2 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Srbin i Hrvat zagrljeni poručili iz Dohe: Igrajmo četvrtfinale jedan protiv drugog, nek’ se nebo čudi

Pročitajte još:

Navijači su ponekad primjer kako bi se drugi trebali ponašati

Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru , 22. po redu, počinje danas u 17 sati utakmicom između domaćina i Ekvadora, a uoči prve utakmice navijači iz cijelog svijeta odlično se zabavljaju u Dohi.

Hrvatska igra u skupini s Belgijom, Marokom i Kanadom, a Srbija će šansu za drugi krug tražiti protiv Brazila, Švicarske i Kameruna.

U glavnom gradu Katara Dohi nalazi se navijačka fan zona, a kolege iz Telegrafa su među fanovima iz cijelog svijeta pronašli dvojicu zanimljivih sugovornika. Jedan ima zastavu Hrvatske, a drugi Srbije. Zovu se Anel i Tadija i najbolji su prijatelji.

”Znamo se 7, 8 godina. Ja sam iz Niša, ali radimo u Kataru duže vrijeme. Očekujemo minimum polufinale”, rekao je Tadija, a Anel se nadovezao:

”Hrvatska u finalu, a ako Srbija bude u polufinalu, navijat ćemo za Srbiju.”

Ne zanima ih prošlost
Tadija objašnjava da između njih dvojice nikada nije bilo nikakvih svađa, već samo prijateljstvo i pojašnjava:

”Nismo mi više u tom fazonu. Bitno je da se pređe preko nekih gluposti iz prošlosti. Nas to ne interesira, svi smo mi ljudi i guramo dalje.”

Novinar Telegrafa pitao je Tadiju hoće li navijati za Hrvatsku.

”Sada si me uhvatio. Sad ne znam. Ja sam inače Grobar, za Kanadu neću navijati”, rekao je srpski navijač ciljajući da je vratar Kanade golman Zvezde Milan Borjan.

Anel je na kraju dao završnu riječ:

”Bit će super. Ja mislim da je atmosfera odlična, da su svi spremni, da jedva čekaju i da će biti vrlo dobro prvenstvo. Nadamo se da Hrvatska može ostvariti rezultat iz Rusije. Modriću je ovo posljednje Svjetsko prvenstvo i mislim da će dati sve od sebe. Bilo bi super da se Srbija i Hrvatska sastanu u četvrtfinalu. Bilo bi dobro da svi gledaju na TV-u, i da bi bilo dosta dobrih emocija i da bi se raja zadivila.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
0.5kmh
75 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: