15.9 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Srpski mediji u nevjerici nakon bizarnog ogleda protiv Kameruna: Što uradiste, bre?

Pročitajte još:

Srbija i Kamerun su u 2.kolu skupine G odigrali najluđu utakmicu dosadašnjeg dijela turnira. Dvoboj pun preokreta i pogodaka završio je 3:3. Srbi su bolje otvorili utakmicu, ali je poveo Kamerun pogotkom Jean-Charlesa Castelletta u 29. minuti, a u smiraj prvog dijela su susjedi preokrenuli pogotvima Strahinje Pavlovića (45+1) i Sergeja Milinkovića-Savića (45+3).

Srbija

U nastavku je Aleksandar Mitrović nakon osam minuta igre završio prekrasnu akciju srpske selekcije i izgledalo je kao da se afrička reprezentacija raspala. Ipak, Srbi su naivno zaigrali u nastavku te su na krilima Vincenta Aboubakara Kamerunci prvo smanjili u 63. minuti, a svega 180 sekundi kasnije na gotovo identičan način i poravnali rezultat.

A kako su to popratili srpski mediji? Od euforije do bolnog prizemljenja

– Zbog ovoga smo europski Brazilci: Pogledajte magičnu akciju koju je Mitrović pretočio u treći gol za Orlove! – bio je naslov Telegrafa kad su vodili 3-1.

Vrlo brzo ih je Kamerun prizemljio.

– Ludilo Srbije: Orlovi odigrali nevjerojatnih 3:3 sa Kamerunom, sudbina u rukama Brazila! Ovo kockanje je Piksijeve momke stavilo u poziciju da se prvo nadaju da će Brazil savladati Švicarsku (danas, 17 sati), a onda bi i sami morali isto da učine u petak kako bi prošli u nokaut fazu Mundijala. Uz, naravno, da Brazil ne izgubi od Kamerunaca na kraju grupne faze – piše Telegraf.

– Kamerun šokirao Srbiju, ali smo i dalje gospodari svoje sudbine. Srbija prosula ogromno vodstvo, protiv Švicarske za prolaz dalje – piše Kurir, a šokantni remi najviše je potresao Informer.

– Što uradiste to, bre?! Srbija prokockala dva gola pa se raspala. Lavovi slomili krila Orlovima.

Kako je Srbija prokockala dva gola prednosti i sigurnu pobjedu, piše Blic.

– Srbija promašila prvu pobjedu: Od problema do sjaja i nazad, Kamerun otkinuo bod, a pričat će se o propuštenim šansama – naslov je Blica.

U tekstu pišu:

– Žalit ćemo za propuštenim prilikama, možda nismo imali sreće, ali je sigurno da smo morali biti više koncentrirani, kako u napadu tako i u obrani – piše Blic.

Srbija mora pobijediti Švicarsku u zadnjem kolu, ali Brazil danas ne smije izgubiti od njih.

– Kamerun šokirao Srbiju, ali smo i dalje gospodari svoje sudbine. Srbija prosula ogromno vodstvo, protiv Švicarske za prolaz dalje – piše Kurir.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
16.5 ° C
17.2 °
14.1 °
48 %
8.8kmh
20 %
Čet
16 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: